Siirry pääsisältöön
Dominio de Alma Monastrell 2020
Täältä voit helposti tilata Dominio de Alma Monastrell 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Dominio de Alma Monastrell 2020

Espanja MurciaJumilla Garnacha tintoreraMonastrell Pullo 750 ml 14.5% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Humalahakuisuus
75%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.4g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Garnacha tintorera, Monastrell

Om Dominio de Alma Monastrell 2020

Dominio de Alma Monastrell 2020 on tyylikäs ja herkullinen punaviini Espanjasta. Tämä viini on valmistettu monastrell-rypäleistä, jotka tuovat sille syvän ja täyteläisen makuprofiilin. Sen alkuperästä ja huolellisesta valmistusprosessista käy ilmi viinin korkea laatu ja tyylikkyys.

Dominio de Alma Monastrell 2020:n maku on intensiivinen ja houkutteleva. Siinä on hienostunut sekoitus tummia marjoja, kypsää luumua ja mausteita, jotka tekevät siitä tasapainoisen ja maukkaan. Viini tarjoaa myös pehmeät tanniinit ja pitkän jälkimaun, joka jättää jälkeensä miellyttävän kokemuksen.

Viinin tuoksu on houkutteleva ja moniulotteinen. Siinä voi aistia punaisten marjojen, kuten kirsikoiden ja vadelmien, sekä mausteiden vivahteita. Nämä aromit yhdistyvät hienosti viinin mehevään ja täyteläiseen luonteeseen.

Dominio de Alma Monastrell 2020 sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi ruokien kanssa. Se täydentää erityisen hyvin grillattua punaista lihaa, riistaa ja tummia suklaapohjaisia jälkiruokia. Viini tarjoaa myös hyvän vaihtoehdon juustolautaselle tai pitkille illallisille ystävien kanssa.

Tämä punaviini tulisi tarjoilla hieman viilennettynä noin 16-18 asteessa. Sen täyteläinen maku tulee parhaiten esiin, kun viini on hieman huoneenlämpöä viileämpää. Suosittelemme antamaan viinille hetken aikaa hengittää ennen nauttimista, jotta sen aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Dominio de Alma Monastrell 2020 on loistava valinta kaikille punaviinin ystäville, jotka haluavat kokea Espanjan maanläheisen ja tyylikkään viinielämyksen. Se on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukasta ja monipuolista punaviiniä, jossa on runsaasti makua ja luonnetta.

Täältä voit helposti tilata Dominio de Alma Monastrell 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.