Siirry pääsisältöön
Hoof & Lur Moschofilero 2022
Täältä voit helposti tilata Hoof & Lur Moschofilero 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Hoof & Lur Moschofilero 2022

Kreikka PeloponnesosArcadia Moschofilero Pullo 750 ml 12.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Moschofilero

Om Hoof & Lur Moschofilero 2022

Hoof & Lur Moschofilero 2022 on ainutlaatuinen viinivalinta, jolla on paljon tarjottavaa kaikille viinin ystäville. Tämä uskomaton valkoviini tarjoaa unohtumattoman kokemuksen suomalaisille viiniharrastajille.

Moschofilero on harvinainen rypälelajike, joka kasvaa rannikkomailla keskellä Laconiaa, Kreikassa. Tämä erityisen alkuperän viini heijastaa tämän alueen ainutlaatuista ilmastoa ja maaperää. Hoof & Lur Moschofilero 2022 on valmistettu rakkautta ja huolellisuutta käyttäen varmistaen, että jokainen pullo on täynnä herkullisuutta ja laatua.

Tämän valkoviinin maku on raikas ja elinvoimainen. Siinä on upea tasapaino hedelmäisten ja kukkaisten sävyjen välillä, mikä tekee siitä täydellisen juoman niille, jotka arvostavat moniulotteisia makuja. Sen kukkainen tuoksu on hurmaava ja miellyttää jokaisen aistin.

Hoof & Lur Moschofilero 2022 on ihastuttava seuralainen monille ruoille. Sen raikas hapokkuus ja eloisa luonne tekevät siitä täydellisen valinnan äyriäisten, kevyiden salaattien ja tulisten ruokien kanssa. Voit myös nauttia sitä sellaisenaan aperitiivina tai juhlistaa erityisiä hetkiä ystävien kanssa tämän herkullisen valkoviinin kera.

Tämä viini tulisi tarjoilla viileänä, noin 10-12 asteen lämpötilassa. Tällöin sen kaikki aromit ja maut pääsevät oikeuksiinsa ja tarjoavat täydellisen makuelämyksen jokaiselle viinin nautiskelijalle.

Hoof & Lur Moschofilero 2022 on ehdottomasti valinta, joka herättää kiinnostuksen kaikissa viiniharrastajissa. Sen ainutlaatuinen alkuperä, ihastuttava maku ja monipuolisuus ruokaparina tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka etsivät jotain uutta ja jännittävää viinilasissaan.

Täältä voit helposti tilata Hoof & Lur Moschofilero 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.