Siirry pääsisältöön
Falcon Bayerskt
Täältä voit helposti tilata Falcon Bayerskt lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Falcon Bayerskt

Ruotsi Hallands länFalkenbergs kommun Purkki 500 ml 5.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
33%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Falcon Bayerskt

Falcon Bayerskt on laadukas ja herkullinen olut, jolla on ainutlaatuinen alkuperä, maku, tuoksu sekä sopivia ruokasuosituksia ja tarjoilulämpötila. Tämä baijerilainen olut on valmistettu perinteisellä menetelmällä, joka takaa sen korkealaatuisen ja autenttisen maun.

Falcon Bayersktin alkuperä juontaa juurensa Baijerin alueelle Etelä-Saksassa. Baijerilla on pitkä ja rikas olutperinne, joka näkyy myös tässä oluessa. Sen valmistuksessa hyödynnetään baijerilaista mallastettuta ohraa, joka antaa sille ominaisen ja pehmeän maun.

Falcon Bayersktin maku on täyteläinen ja tasapainoinen. Sen maltainen ja kevyen hedelmäinen maku tekee siitä erittäin helposti juotavan oluen. Olut on myös miellyttävän raikas ja sen hiilihappoisuus korostaa sen sileää ja pehmeää rakennetta.

Tuoksultaan Falcon Bayerskt on houkutteleva ja hienostunut. Sen aromiprofiili koostuu hentoisista maltaisista nuoteista ja kevyistä mausteisista vivahteista. Tämä tekee oluesta miellyttävän ja houkuttelevan niin tuoksun kuin maunkin puolesta.

Falcon Bayerskt sopii erinomaisesti nautittavaksi erilaisten ruokien kanssa. Sen maltainen luonne ja tasapainoinen maku toimivat hyvin monenlaisten ruokien parina. Se sopii erityisen hyvin grillattujen liharuokien, kuten makkaran ja pihvien, kanssa. Myös suolaiset välipalat ja juustot täydentävät tämän oluen makua loistavasti.

Optimaalinen tarjoilulämpötila Falcon Bayerskt-oluelle on noin 8-10 astetta. Tämä lämpötila korostaa oluen ominaisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla ja takaa täydellisen juomatilanteen.

Kaiken kaikkiaan Falcon Bayerskt on hieno baijerilainen olut, jossa yhdistyvät perinteet, laatu ja herkullinen maku. Se on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat autenttista ja tasapainoista olutta. Nauti Falcon Bayersktia hyvässä seurassa ja nauti tästä ainutlaatuisesta oluesta!

Täältä voit helposti tilata Falcon Bayerskt lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.