Siirry pääsisältöön
Niuru Maru L’Archetipo 2021
Täältä voit helposti tilata Niuru Maru L’Archetipo 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Niuru Maru L’Archetipo 2021

Italia SalentoApulien Negroamaro Pullo 750 ml 13.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Humalahakuisuus
66%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Negroamaro

Om Niuru Maru L’Archetipo 2021

Niuru Maru L'Archetipo 2021 on elegantti ja viehättävä viini, joka kunnioittaa perinteitä ja tuo mukanaan modernin vivahteen. Tämä ainutlaatuinen viini on peräisin parhaista rypäleistä ja tuottaa unohtumattoman makuelämyksen.

Niuru Maru L'Archetipo 2021: n alkuperä kertoo tarinan hienosta viinivalmistuksesta. Viinin tarkoin valitut rypäleet ovat peräisin vanhimmista viinitarhoista, joissa ne kasvavat kauniissa ja suotuisissa olosuhteissa. Näiden viiniköynnösten juuret ulottuvat syvälle maahan, mikä antaa viinille rikkaan ja täyteläisen maun.

Niuru Maru L'Archetipo 2021 on hienostunut ja moniulotteinen viini, joka tarjoaa herkullisen tasapainon hedelmän, hapokkuuden ja tanniinien välillä. Sen pehmeät ja täyteläiset tanniinit liittyvät harmonisesti viinin runsaisiin hedelmäisiin vivahteisiin, mikä antaa viinille tasapainoisen ja miellyttävän maun.

Viinin hienostunut aromi herättää aisteja. Se tarjoaa herkullisia nuotteja tummista marjoista, mausteista ja hienostuneista kukkaisvivahteista. Jokainen siemaus tätä arvokasta viiniä vie sinut matkalle makujen maailmaan.

Niuru Maru L'Archetipo 2021 on täydellinen kumppani monenlaisten ruokien kanssa. Se sopii erinomaisesti punaisen lihan, riistan, kovien juustojen ja suklaapohjaisten jälkiruokien kanssa. Tämän viinin herkällä ja monipuolisella maulla on kyky täydentää ruokaa ja tehdä siitä unohtumaton kokoelma herkullisia makuyhdistelmiä.

Parhaan nautinnon saavuttamiseksi suosittelemme tarjoilemaan Niuru Maru L'Archetipo 2021 viilennettynä. Sen ihanteellinen tarjoilulämpötila on noin 16-18 °C, jotta sen tuoksut ja maut pääsevät täyteen loistoonsa.

Niuru Maru L'Archetipo 2021 on ainutlaatuinen viinivalinta kaikille, jotka arvostavat laadukasta viiniä ja haluavat nauttia unohtumattomasta makuelämyksestä. Tämä viini henkii perinteitä ja samalla onnistuu yllättämään modernilla otteellaan. Olipa kyseessä tärkeä juhla tai rento illallinen ystävien kanssa, tämä viini takaa unohtumattoman hetken.

Täältä voit helposti tilata Niuru Maru L’Archetipo 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.