Siirry pääsisältöön
HandCraft Zinfandel Rosé 2021
Täältä voit helposti tilata HandCraft Zinfandel Rosé 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

HandCraft Zinfandel Rosé 2021

YHDYSVALLAT Kalifornien Zinfandel Laatikko 3000 ml 10% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
66%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 2.3g / 100ml
Pakkaus Laatikko
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Zinfandel

Om HandCraft Zinfandel Rosé 2021

HandCraft Zinfandel Rosé 2021 - Tämä herkullinen viini houkuttelee sinut maistamaan upeaa rosé-elämystä. Valmistettu tarkoin valituista Zinfandel-rypäleistä, tämä vuosikerta tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Sen raikkaat ja hienostuneet aromit kuljettavat sinut kesän iloiseen tunnelmaan.

Tämän viinin alkuperä on peräisin huolella valituilta viinitarhoilta, ja sen Härkomst (alkuperä) kertoo tarinan viininviljelyn perinteestä ja taidosta. Tämä rosé on kotoisin laadukkailta viinialueilta, jotka varmistavat sen korkean laadun ja makunautinnon.

Sen tummanpunaisen ja viehättävän vaaleanpunaisen värin vuoksi HandCraft Zinfandel Rosé houkuttelee sinut maistamaan lisää. Sen maussa on tasapaino hedelmäisyyden ja raikkauden välillä. Voit odottaa nauttivasi herkullisesta sekoituksesta kypsyneitä marjoja, kuten vadelmia ja kirsikoita, mutta myös vihreän omenan raikkautta.

Viinin ainutlaatuinen tuoksu täydentää sen makuprofiilia. Voit aistia sen hennosti kukkaisten sävyjen seassa kevyen mausteisuuden, joka tekee siitä moniulotteisen ja miellyttävän viinin nautittavaksi.

HandCraft Zinfandel Rosé 2021 sopii täydellisesti monien ruokalajien kanssa. Sen raikkaus ja tasapaino soveltuvat hyvin kalaruokien, salaattejen ja pastojen seuraan. Voit nauttia sitä myös sellaisenaan seurustelujuomana tai kevyiden aperitiivien kera.

Tämän hienostuneen viinin parhaan maun varmistamiseksi suosittelemme nauttimaan sen kylmänä. Optimaalinen tarjoilulämpötila on noin 8-10 astetta Celsiusasteessa. Tämä lämpötila korostaa viinin raikkautta ja tukee sen monimuotoista makuprofiilia.

HandCraft Zinfandel Rosé 2021 on täydellinen valinta niille, jotka haluavat kokea unohtumattoman rosé-elämyksen. Sen alkuperä, maku ja tuoksu yhdistyvät täydellisesti tarjotakseen sinulle ainutlaatuisen viinikokemuksen. Nauti tästä herkästä ja houkuttelevasta rosésta yhdessä ystävien tai perheen kanssa ja luo uusia muistoja kesän auringon alla.

Täältä voit helposti tilata HandCraft Zinfandel Rosé 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.