Siirry pääsisältöön
Barbera d’Alba Superiore 2021
Täältä voit helposti tilata Barbera d’Alba Superiore 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Barbera d’Alba Superiore 2021

Italia PiemonteBarbera d'Alba Barbera Pullo 750 ml 14.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Humalahakuisuus
66%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Barbera

Om Barbera d’Alba Superiore 2021

Barbera d'Alba Superiore 2021 on tyylikäs ja ainutlaatuinen viini, joka herättää aistit eloon. Tämä viini kotoisin Alba-alueelta, Pohjois-Italiasta, joka tunnetaan maailmanluokan viininviljelyalueena. Barbera-druuna on tämän alueen tunnetuin rypälelajike ja tämä Superiore-versio tarjoaa vieläkin hienostuneemman ja moniulotteisemman maun.

Barbera d'Alba Superiore 2021 kiehtoo ensisilmäyksellä tumman purppuranpunaisella värillään, joka kertoo sen intensiivisestä luonteesta. Sen tuoksussa voi havaita vivahteita tummista kirsikoista, luumuista ja mausteista, jotka saavat veden kielelle. Maku on täyteläinen ja tasapainoinen, jossa hehkuvat tummat marjat, kypsät tanniinit ja raikas hapokkuus. Tämä viini tarjoaa nautinnollisen kokemuksen jokaiselle viiniharrastajalle.

Barbera d'Alba Superiore 2021 on täydellinen kumppani monille ruokalajeille. Se sopii erinomaisesti erilaisille juustoille, makkaroille, pastaruoille ja pizzalle. Sen tasapainoinen hapokkuus ja pehmeät tanniinit täydentävät ruoan mausteisuutta ja antavat sille upean syvyyden. Tarjoiltuna oikeassa lämpötilassa, noin 16-18 astetta, tämä viini pääsee parhaiten oikeuksiinsa ja sen maut pääsevät täysiin oikeuksiinsa.

Barbera d'Alba Superiore 2021 on viini, joka ei jätä kylmäksi - sen monipuolisuus ja herkullisuus tekevät siitä ehdottoman valinnan kaikille viininystäville. Sen pitkäaikainen perinne ja korkealaatuinen valmistusprosessi tekevät siitä varman valinnan niille, jotka arvostavat laadukkaita ja maistuvia viinejä. Kokeile tätä herkullista Barbera d'Alba Superiore 2021 viiniä ja anna sen kuljettaa sinut Pohjois-Italian viinitarhojen maagiseen maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Barbera d’Alba Superiore 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.