Siirry pääsisältöön
Fino Inocente
Täältä voit helposti tilata Fino Inocente lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Fino Inocente

Espanja JerezAndalusien Pullo 375 ml 15% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
Pakkaus Pullo

Om Fino Inocente

Fino Inocente on hienostunut ja ainutlaatuinen viini Espanjasta, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja unohtumattoman makuelämyksen. Tämä hieno viini tulee Jerezin alueelta Andalusiasta, missä vuosisatojen perinteet ja intohimo viininvalmistukseen kohtaavat.

Fino Inocente on valmistettu 100% palomino-rypäleistä, jotka kasvavat alueen seesami-maaperässä. Tämä ainutlaatuinen maaperä antaa viinille sen ainutlaatuisen aromin ja luonteen. Fino Inocente on kuiva ja kevyt viini, jossa on pirteä sitruunan ja mantelin vivahteita. Sen erikoisuutena on sen korkea hapokkuus ja raikas suutuntuma, joka tekee siitä täydellisen seuralaisen monenlaisten ruokien kanssa.

Fino Inocente sopii erityisen hyvin merenelävien, äyriäisten ja kalaruokien kanssa. Sen raikas happamuus ja mineraalisuus korostavat ruokien makua ja täydentävät niiden ainutlaatuista makuprofiilia. Voit nauttia tämän viinin esimerkiksi tuoreen rapusalaatin, grillattujen kampasimpukoiden tai paistetun merilohipalan kanssa.

Fino Inocente tulisi tarjoilla kylmänä noin 7-9 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila korostaa viinin raikkautta ja sen miellyttävän olemusta. Voit tarjoilla sen viilennetyistä valkoviinilaseista ja nauttia sen herkullisesta mausta ja aromista yhdessä ystävien kanssa.

Fino Inocente on erinomainen valinta niille, jotka arvostavat hienostuneita ja kevyitä viinejä, ja jotka haluavat kokea Espanjan Jerezin alueen ainutlaatuisen viiniperinteen. Kuplivan raikkauden ja intensiivisten makujen yhdistelmä tekee tästä viinistä unohtumattoman kokemuksen, joka sopii täydellisesti erityisiin hetkiin ja juhliin. Anna Fino Inocenten viihdyttää makuaistiasi ja hemmotella sinua sen ainutlaatuisilla ominaisuuksillaan.

Täältä voit helposti tilata Fino Inocente lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.