Siirry pääsisältöön
Calera Pinot Noir 2018
Täältä voit helposti tilata Calera Pinot Noir 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Calera Pinot Noir 2018

YHDYSVALLAT KalifornienCentral Coast Pinot noir Pullo 750 ml 14.5% vol 2018
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Humalahakuisuus
42%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2018
Rypälelajikkeet Pinot noir

Om Calera Pinot Noir 2018

Calera Pinot Noir 2018 on erinomainen valinta viinituntijaasi tyydyttämään. Tämä Pinot Noir on peräisin Caleran viinitilasta, joka sijaitsee Kalifornian Keski-Coastissa. Hienosta sijainnistaan johtuen Calera Pinot Noir 2018 tarjoaa ainutlaatuisen maun ja aromin.

Calera Pinot Noir 2018:n maku on moniulotteinen ja tasapainoinen. Siinä on punaisten marjojen, kuten kirsikoiden ja vadelmien, intiimiä makua, joka sulaa suussa kukoistavana. Lisäksi tämän viinin tyylikkäässä maussa voi aistia hienostuneita mausteita ja vaaleanpaahtoista vaniljaa. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka arvostavat monipuolista ja hienostunutta makuelämystä.

Calera Pinot Noir 2018:n tuoksu on yhtä houkutteleva kuin sen maku. Siinä voi aistia tumman kirsikkaisen ja vadelmaisen tuoksun, joka tuntuu lämpimältä ja houkuttelevalta. Lisäksi tähän viiniin on kehittynyt kevyitä mausteisia ja maanläheisiä sävyjä, jotka luovat entistäkin mielenkiintoisemman kokonaisuuden.

Calera Pinot Noir 2018 sopii täydellisesti monien ruokalajien kanssa. Sen lempeän hapokkuuden ja pehmeiden tanniinien ansiosta se sopii erityisen hyvin grillatun lohen, takuumurean porsaanlihan tai sienipohjaisten pastaruokien kumppaniksi. Lisäksi sen moniulotteinen maku ja aromit tekevät siitä ihanteellisen valinnan myös juustolautasen tai vaikkapa suklaapraliinin seuraksi.

Calera Pinot Noir 2018 tulisi tarjoilla hieman viileänä, noin 14-16 asteen lämpötilassa, jolloin sen kaikki herkulliset piirteet pääsevät oikeuksiinsa. Tämä viini on varmasti lumoava lisä kaikkiin erityisiin hetkiin ja se tulee ilahduttamaan kaikkia viinin ystäviä.

Täältä voit helposti tilata Calera Pinot Noir 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.