Siirry pääsisältöön
Pernod
Täältä voit helposti tilata Pernod lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Pernod

Ranska Pullo 700 ml 40% vol
Sokeripitoisuus 9.7g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Pernod

Pernod, tunnettu ranskalainen alkoholijuoma, on valmistettu tarkan reseptin mukaisesti ja tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Aluksi sen alkuperää voidaan jäljittää Ranskassa, joka on jo pitkään ollut tunnettu viinien ja väkevien alkoholijuomien valmistuksen taitokeskuksena.

Pernodin erottuva maku johtuu sen tarkoin valituista ainesosista. Tähän anikselle perustuvaan juomaan on lisätty salaisia yrttiuutteita, jotka antavat sille sen hienostuneen ja moniulotteisen maun. Pernodin maku on pehmeä, mutta samalla raikas ja sitruksinen, jättäen taivaallisen jälkimaun suuhun.

Sen lisäksi, että Pernodilla on herkullinen maku, sillä on myös houkutteleva tuoksu. Sen aromaattinen koostumus yhdessä aniksen ja yrttien kanssa tuo esiin miellyttävän ja hienostuneen tuoksun. Tämä tekee Pernodista aistillisen elämyksen jokaiselle, joka haistelee sen hurmaavaa tuoksua.

Pernodia voidaan myös nauttia monilla eri tavoilla. Sitä voidaan nauttia sellaisenaan, jääpalojen kanssa tai sekoitettuna erilaisiin cocktaileihin. Sen monipuolisuus antaa mahdollisuuden nauttia juomasta oman makusi mukaan. Lisäksi Pernodilla on myös ruoanlaitossa monia käyttömahdollisuuksia. Sen ainutlaatuinen maku voi parantaa monenlaisia ruokalajeja, kuten kalaruokia ja erilaisia liharuokia.

Paras tapa nauttia Pernodia on kuitenkin se, että se tarjoillaan oikeassa lämpötilassa. Tätä alkoholijuomaa suositellaan nautittavaksi viileänä, mutta ei jääkaappikylmänä. Jäähdytys auttaa vapauttamaan sen rikkaat maut ja tuoksut. Pernodin oikea tarjoilulämpötila on noin 5-7 astetta, jolloin sen maut pääsevät parhaiten esiin.

Pernod tarjoaa unohtumattoman makunautinnon kaikille, jotka arvostavat hienostunutta ja ainutlaatuista juomaa. Sen alkuperäinen resepti ja valmistuksen taito ovat tehneet siitä pysyvän suosikin maailman eri puolilla. Olit sitten kotikokkina tai cocktail-intoilijana, Pernod tarjoaa sinulle monipuolisia mahdollisuuksia nauttia juomasta juuri sinun makusi mukaisesti.

Täältä voit helposti tilata Pernod lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.