Siirry pääsisältöön
Speyburn Bradan Orach
Täältä voit helposti tilata Speyburn Bradan Orach lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Speyburn Bradan Orach

Yhdistynyt kuningaskunta SkottlandHighlands Pullo 700 ml 40% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Pakkaus Pullo

Om Speyburn Bradan Orach

Speyburn Bradan Orach on laadukas skotlantilainen viski, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä viski on peräisin Speysiden laaksosta, joka on tunnettu maailman parhaimpien viskien synnyinpaikkana. Bradan Orach on saanut nimensä gaelin kielestä ja se tarkoittaa "kultaista lohta", mikä viittaa viskin hienostuneeseen ja puhdaspiirteiseen luonteeseen.

Speyburn Bradan Orachilla on houkutteleva tuoksu, joka vie sinut hetkessä Skotlannin ylämaille. Sen aromi on täyteläinen ja hedelmäinen, jossa voit aistia kypsien hedelmien, päärynän ja hunajan vivahteita. Tämän viskin maku on pehmeä ja tasapainoinen, jossa mausteisuus yhdistyy suussa leijuvien sitrusten ja vaniljan aromeihin. Sen jälkimaku on pitkä ja miellyttävä, joka houkuttelee sinut ottamaan uuden siemauksen.

Speyburn Bradan Orach sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai jäiden kera. Sen täyteläinen maku pääsee parhaiten esiin, kun viskiä maistellaan hitaasti pienin siemauksin. Tämä viski toimii myös erinomaisesti cocktaileissa ja se on loistava kumppani illanistujaisiin tai rentoihin hetkiin ystävien kanssa.

Suosittelemme tarjoilemaan Speyburn Bradan Orach viskiä huoneenlämmössä tai kevyesti jäähdytettynä. Näin sen luontaiset maut pääsevät parhaiten esiin ja voit nauttia viskistä sen täydessä kihelmöivässä loistossaan.

Speyburn Bradan Orach viski on ehdoton valinta kaikille viskin ystäville, jotka arvostavat laadukasta ja perinteistä skotlantilaista viskiä. Sen hienostuneet maut ja tasapainoinen luonne tekevät siitä täydellisen seuralaisen juhliin, rentoihin hetkiin tai lahjaksi viskiharrastajalle.

Täältä voit helposti tilata Speyburn Bradan Orach lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.