Siirry pääsisältöön
Talisker Wilder Seas
Täältä voit helposti tilata Talisker Wilder Seas lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Talisker Wilder Seas

Yhdistynyt kuningaskunta SkottlandIslay Pullo 700 ml 48.6% vol
Aromiprofiili
91%
Pakkaus Pullo

Om Talisker Wilder Seas

Talisker Wilder Seas on ainutlaatuinen viski, joka tarjoaa matkan villien merien sydämeen. Tämä viski perustuu luonnonvoimiin ja raakaan kauneuteen, jota löytyy Skotlannin syrjäisestä saaristosta.

Härkomst:

Talisker Wilder Seas valmistetaan Skotlannin Hebridien saarilla sijaitsevalla Taliskerin tislaamolla. Tämä tislaamo on perustettu jo vuonna 1830 ja se on yksi vanhimmista ja arvostetuimmista viskintuottajista Skotlannissa. Tislaamolla valmistetaan viskiä perinteisiä menetelmiä kunnioittaen, mikä varmistaa korkealaatuisen lopputuloksen.

Smak och doft:

Talisker Wilder Seasilla on voimakkaan turpeinen ja suolainen maku, joka tuo mieleen meren tuoksun ja raikkauden. Sitä täydentävät tummat suklaan ja mausteiden aromit, jotka luovat tasapainoisen ja moniulotteisen makukokemuksen. Jokainen siemaus vie sinut kuvitteelliselle matkalle raakojen ja villien merien rannikolle.

Mat och serveringstemperatur:

Talisker Wilder Seas on täydellinen nautittavaksi sellaisenaan tai jääpalojen kanssa. Suosittelemme nauttimaan sitä hitaasti ja hyvässä seurassa, jotta voit täysin uppoutua sen jännittävään makuun. Tämä viski on parhaimmillaan nautittuna rauhallisessa ympäristössä, jossa pääset todella keskittymään sen ainutlaatuisiin ominaisuuksiin.

Voit nauttia Talisker Wilder Seasia juuri sellaisena kuin haluat, mutta suosittelemme tarjoilemaan sitä noin 16-18 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila auttaa viskin eri makuyhdisteitä pääsemään oikeuksiinsa ja tarjoaa täydellisen tasapainon sen voimakkaalle maulle ja aromille.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Talisker Wilder Seas on ainutlaatuinen viski, joka tarjoaa unohtumattoman kokemuksen villillä ja raikkaalla maullaan. Tämä viski sopii täydellisesti niille, jotka etsivät jotain uutta ja jännittävää viskimaailmasta. Astu wildereiden merien maailmaan ja koe maku, jonka voit löytää vain Taliskerin tislaamolta.

Täältä voit helposti tilata Talisker Wilder Seas lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.