Siirry pääsisältöön
Fontana Candida Frascati 2021
Täältä voit helposti tilata Fontana Candida Frascati 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Fontana Candida Frascati 2021

Italia LatiumFrascati Malvasia del LazioMalvasia di candiaTrebbiano toscano Pullo 1500 ml 12.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.3g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Malvasia del Lazio, Malvasia di candia, Trebbiano toscano

Om Fontana Candida Frascati 2021

Fontana Candida Frascati 2021 on puolikuiva, mutta raikas ja eloisa valkoviini Italiasta. Tämä viini tulee Frascatin alueelta, joka tunnetaan erinomaisista valkoviineistään. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin tilaisuuksiin ja ruokapareihin.

Fontana Candida Frascati 2021 on valmistettu huolella valikoiduista rypäleistä, kuten Malvasiasta, Trebbianosta ja Belloneista. Tämä yhdistelmä luo viinin hienostuneen ja moniuloitteisen maun. Viini tarjoaa raikkaita sitruksen ja trooppisten hedelmien makuja, jotka täydentävät sen miellyttävän hapokkuuden. Lisäksi sen kevyt kukkaistuoksu tekee siitä houkuttelevan ja hienostuneen valinnan.

Fontana Candida Frascati 2021 on täydellinen valinta monenlaisten ruokien pariksi. Sen raikas hapokkuus ja kevyt hedelmäisyys täydentävät erinomaisesti vaaleita kaloja, salaatteja ja äyriäisiä. Lisäksi viini sopii hyvin myös pastalle, risotolle ja kevyille juustoille. Sen monipuolisuus tekee siitä helpon valinnan niin arjen illallisille kuin juhlallisempiinkin tilaisuuksiin.

Tämän viinin suositeltu tarjoilulämpötila on noin 8-10 astetta. Viini kannattaa jäähdyttää ennen tarjoilua varmistaakseen sen raikkauden ja maun parhaiten pääsevän esiin. Olipa kyseessä rento illallinen ystävien kanssa tai juhlava tilaisuus, Fontana Candida Frascati 2021 tarjoaa takuulla nautinnollisen ja elegantin kokemuksen.

Osta nyt Fontana Candida Frascati 2021 ja kokeile tämän herkullisen italialaisen valkoviinin ainutlaatuista makua ja aromia. Se on taatusti täydellinen valinta niin viinien ystäville kuin niille, jotka etsivät uusia makuelämyksiä.

Täältä voit helposti tilata Fontana Candida Frascati 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.