Siirry pääsisältöön
Estrella Damm
Täältä voit helposti tilata Estrella Damm lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Estrella Damm

Espanja Purkki 330 ml 4.6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
25%
Beska
25%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Estrella Damm

Estrella Damm on tunnettu espanjalainen olutmerkki, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja monipuolisen olutkokemuksen. Tämä laadukas olut herättää mielenkiinnon perinteisiä makuja ja korkealaatuisia raaka-aineita arvostavissa oluen ystävissä.

Estrella Damm on perinteikäs olut, jonka juuret juontavat jo vuoteen 1876 Barcelonassa. Se on valmistettu huolella valikoiduista maltaita ja humalalajikkeista, mikä takaa sen tasapainoisen ja miellyttävän maun. Olut on täyteläinen ja maltainen, jossa on hienovarainen humalan katkeroisuus. Estrella Damm tarjoaa myös raikkaan hedelmäisen sävyn, joka tekee siitä miellyttävän juotavan.

Tämän oluen pehmeä ja miellyttävä tuoksu kutsuu nauttimaan sen herkullisista ominaisuuksista. Siinä voi erottaa hienovaraisia maltaisia ja sitruksisia sävyjä, jotka luovat miellyttävän ja kutsuvan ilmapiirin.

Estrella Damm sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan, mutta se täydentää myös monenlaisia ruokalajeja. Sen täyteläinen maku sopii erityisen hyvin seuraksi grillatulle lihalle, kalaruoille ja maukkaalle pastalle. Estrella Damm tarjoaa myös virkistävän vaihtoehdon lämpimään kesäpäivään tai rentoutumishetkeen ystävien kanssa.

Parhaan makuelämyksen saavuttamiseksi Estrella Damm suositellaan nautittavaksi viileänä, noin 6-8 asteen lämpötilassa. Tässä lämpötilassa oluen maku ja tuoksu pääsevät täysin oikeuksiinsa, mikä takaa aitoja ja nautinnollisia hetkiä oluen ystäville.

Estrella Damm on arvostettu olutmerkki, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen kaikille oluen ystäville. Sen perinteiset maut ja laadukkaat raaka-aineet tekevät siitä varteenotettavan vaihtoehdon niin nautiskeluhetkiin, ruokailun yhteyteen kuin rentoutumiseen ystävien kanssa. Kokeile Estrella Dammia ja anna sen viedä sinut maailmaan täynnä perinteitä ja makuelämyksiä.

Täältä voit helposti tilata Estrella Damm lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.