Siirry pääsisältöön
Cidre Ponpon
Täältä voit helposti tilata Cidre Ponpon lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Cidre Ponpon

Ranska Pullo 375 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
66%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo

Om Cidre Ponpon

Cidre Ponpon on virkistävä ja laadukas omenasiideri, joka tarjoaa maistuvan elämyksen kaikille siiderin ystäville. Tämä herkullinen juoma on peräisin Ranskasta, joka tunnetaan maailman parhaiden siiderien tuottajana. Cidre Ponponin ainutlaatuinen maku ja tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan rentoihin juhliin, illanistujaisiin tai nautiskeluhetkiin.

Cidre Ponpon valmistetaan huolellisesti valikoiduista omenoista, jotka takaavat sen luontaisen raikkauden ja tasapainoisen maun. Siideri tarjoaa täyteläisen omenaisen makuelämyksen, jossa maistuvat sekä makeus että kirpeys. Cidre Ponponin hedelmäinen ja raikas tuoksu tuo mieleen kesäiset omenatarhat ja vie ajatukset Ranskan maaseudun idylliin.

Cidre Ponpon sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan, jäiden kera tai sekoitettuna erilaisiin cocktaileihin. Se toimii loistavasti myös erilaisten ruokien kumppanina. Kokeile sitä esimerkiksi yhteenjuotavana tuoreiden merenelävien, salaattien, juustojen tai makeiden jälkiruokien kanssa. Cidre Ponponin pirteä hapokkuus ja hedelmäisyys täydentävät ruokien makua ja luovat harmonisen kokonaisuuden.

Tämä herkullinen siideri tulisi tarjoilla viilennettynä noin 8-10 asteen lämpötilassa, jotta sen maku ja tuoksu pääsevät täysiin oikeuksiinsa. Sen raikkaus tulee esiin parhaiten, kun siideri on juuri sopivan viileää. Cidre Ponponin nauttiminen sopivan viileänä tekee siitä täydellisen valinnan kesäisiin juhliin ja lämpimiin päiviin.

Cidre Ponpon on täydellinen valinta kaikille siiderin ystäville, jotka haluavat nauttia laadukkaasta ja virkistävästä juomasta. Sen ainutlaatuinen maku ja tuoksu tuovat mieleen aitojen omenien raikkauden ja vievät sinut hetkeksi Ranskan maaseudun tunnelmiin. Kokeile Cidre Ponponia ja anna sen piristää ja ilahduttaa makunystyröitäsi!

Täältä voit helposti tilata Cidre Ponpon lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.