Siirry pääsisältöön
Cidre Bouché
Täältä voit helposti tilata Cidre Bouché lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Cidre Bouché

Ranska Pullo 750 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
25%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
66%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 5.8g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Cidre Bouché

Cidre Bouché on ranskalainen omenasiideri, joka on valmistettu perinteisin menetelmin. Tämän siiderin ainutlaatuinen maku ja tuoksu ovat peräisin huolella valikoiduista omenoista, jotka on käsin poimittu puista. Siiderin valmistuksessa käytetään perinteistä bouché-menetelmää, jossa siideri käy viileässä ja kypsyy pullossa.

Cidre Bouché tarjoaa intensiivisen makuelämyksen, jossa omenoiden raikas ja hapokas maku yhdistyy hienostuneesti makeisiin sävyihin. Siiderin pehmeä ja pyöreä rakenne tekee siitä täydellisen vaihtoehdon niin aperitiiviksi kuin ruokajuomaksikin.

Siiderin tuoksu viehättää ensimmäisestä hetkestä saakka, ja sen hedelmäiset aromit tulvivat lasiin. Voit aistia omenoiden raikkaan tuoksun, joka houkuttelee sinut maistamaan tätä herkullista siideriä.

Cidre Bouché sopii täydellisesti nautittavaksi erilaisten ruokien kanssa. Se toimii erinomaisesti esimerkiksi äyriäisten, grilliruokien ja juustojen kanssa. Voit myös kokeilla sitä jälkiruoan kaverina, esimerkiksi omenapiirakan tai juustolautasen seurana.

Tämä ihastuttava siideri kannattaa tarjoilla hieman viilennettynä, noin 8-10 asteen lämpötilassa. Näin voit nauttia sen raikkaudesta ja monipuolisesta makumaailmasta täysin siemauksin.

Cidre Bouché on oiva valinta kaikille siiderin ystäville, jotka arvostavat perinteitä ja huolella valmistettuja juomia. Tämä ranskalainen herkku vie sinut suoraan omenapuutarhaan ja tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen.

Täältä voit helposti tilata Cidre Bouché lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.