Siirry pääsisältöön
Inycon Appassimento Organic 2021
Täältä voit helposti tilata Inycon Appassimento Organic 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Inycon Appassimento Organic 2021

Italia Sicilien AglianicoPerricone Laatikko 2000 ml 13.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
58%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 1.1g / 100ml
Pakkaus Laatikko
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Aglianico, Perricone

Om Inycon Appassimento Organic 2021

Inycon Appassimento Organic 2021 on monipuolinen ja laadukas viini, joka edustaa italialaista perinnettä parhaimmillaan. Tämä viini on valmistettu 100% luomuraaka-aineista, mikä takaa sen poikkeuksellisen puhtauden ja luonnollisuuden. Inycon Appassimento Organic 2021 tarjoaa upean makuelämyksen, joka tyydyttää vaativimmankin viinin ystävän makuhermot.

Tämän viinin alkuperä juontaa juurensa Sisilian aurinkoisilta rinteiltä, joissa viiniköynnökset kasvavat optimaalisissa olosuhteissa. Alueen ainutlaatuinen maaperä ja ilmasto antavat viinille sen erottuvan luonteen ja ominaispiirteet. Inycon Appassimento Organic 2021 kätkee sisäänsä tämän alueen täydellisyyden ja tarjoaa samalla perinteikästä italialaista viinintuotantoa.

Tämän viinin eläväinen maku ja intensiivinen tuoksu valloittavat aistit heti ensimmäisestä maistelusta lähtien. Sen täyteläinen ja samettinen tyyli tarjoaa hienostuneen yhdistelmän kypsien tummien hedelmien, kuten luumujen ja kirsikoiden, sekä mausteiden ja yrttien sävyjä. Inycon Appassimento Organic 2021 jättää jälkeensä pitkän ja miellyttävän jälkivaikutelman, joka saa janoamaan lisää.

Tämä viini on erinomainen kumppani monille eri ruokalajeille. Sen runsas ja täyteläinen maku täydentää hienosti punaista lihaa, grillattuja vihanneksia, kypsytettyjä juustoja ja tummia suklaapohjaisia jälkiruokia. Inycon Appassimento Organic 2021 korostaa ruoan makuja ja tasapainottaa aterian kokonaisuutta.

Inycon Appassimento Organic 2021 tulisi nauttia noin 16-18 asteen lämpötilassa, jotta sen täyteläisyys ja aromit pääsevät parhaiten esille. Tarjoilulämpötilan säätäminen parantaa viinin makunautintoa ja takaan sen optimaalisen laadun.

Inycon Appassimento Organic 2021 on laadukas ja tasapainoinen viini, joka edustaa Italian viininhistoriaa ja luontoa. Sen luomulaatu ja ainutlaatuinen maku tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat nauttia viinistä, joka on tehty rakkaudella ja perinteitä kunnioittaen.

Täältä voit helposti tilata Inycon Appassimento Organic 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.