Siirry pääsisältöön
Julià & Navinès Cava Organic Semi Seco
Täältä voit helposti tilata Julià & Navinès Cava Organic Semi Seco lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Julià & Navinès Cava Organic Semi Seco

Espanja Cava MacabeoParelladaXarel-lo Pullo 750 ml 11.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 3.6g / 100ml
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Macabeo, Parellada, Xarel-lo

Om Julià & Navinès Cava Organic Semi Seco

Julià & Navinèsin Cava Organic Semi Seco on tasapainoinen, luomulaatuinen kuohuviini, joka tarjoaa maistuvan sekoituksen raikkautta ja makeutta. Tämä herkullinen espanjalainen kuohuviini saa alkunsa parhaista luomuviljellyistä rypäleistä, jotka ovat peräisin Penedèsin alueelta Kataloniasta.

Cava Organic Semi Seco -kuohuviini tarjoilee hienostuneita makuelämyksiä. Sen pehmeä ja miellyttävä maku yhdistää hedelmäisen raikkauden ja kevyen makeuden taitavasti. Tämä puolikuiva kuohuviini sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan, rupateltavien seurana tai vaikkapa makeiden jälkiruokien kumppanina.

Tämän Cavan aromikas tuoksu kutsuu sinut matkalle raikkauden ja keveyden maailmaan. Sen herkulliset tuoksunuotit tarjoavat muun muassa omenan, sitruunan ja päärynän aromeja, jotka täydentävät täydellisesti kuohuviinin miellyttävää makeutta.

Cava Organic Semi Seco sopii täydellisesti monenlaiseen ruokailutilanteeseen. Se toimii erinomaisesti aperitiivina, seurustelujuomana tai vaikkapa juhlavan illallisen alkujuomana. Cavan keskihapokkuus ja raikas makeus takaavat, että se sopii hyvin myös kala-, äyriäis- ja salaattiruokien kanssa. Tämä kuohuviini on monipuolinen valinta ja täydentää hienosti erilaisia makuyhdistelmiä.

Jotta saisit parhaan mahdollisen makunautinnon, suosittelemme tarjoilemaan Cava Organic Semi Seco -kuohuviinin viilennettynä 6-8 asteen lämpötilassa. Viileä lämpötila korostaa kuohuviinin raikkautta ja tasapainottaa sen makeutta. Tämä auttaa varmistamaan, että voit nauttia täysin siemauksin tätä herkullista kuohuvaa.

Julià & Navinèsin Cava Organic Semi Seco on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat luomulaatua, tasapainoa ja makuelämyksiä. Tutustu tähän maistuvaan kuohuviiniin ja anna sen viedä sinut matkalle Espanjan viinialueen parhaisiin tunnelmiin.

Täältä voit helposti tilata Julià & Navinès Cava Organic Semi Seco lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.