Siirry pääsisältöön
Wiener Gemischter Satz  2021
Täältä voit helposti tilata Wiener Gemischter Satz 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Wiener Gemischter Satz 2021

Itävalta Wien ChardonnayGrauburgunderGrüner veltlinerRieslingTraminer Pullo 750 ml 12.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Chardonnay, Grauburgunder, Grüner veltliner, Riesling, Traminer

Om Wiener Gemischter Satz 2021

Wiener Gemischter Satz 2021 on ainutlaatuinen viini, joka yhdistää monipuolisen aromin ja maun harmonisen tuotoksen. Tämän viinin erityispiirre on sen alkuperä, sillä se on peräisin Wienin kaupungista Itävallassa. Sen ainutlaatuinen tuotantomenetelmä ja alueen ainutlaatuinen mikroilmasto antavat sille erityisen luonteen.

Wiener Gemischter Satz 2021 tarjoaa monimuotoista makuelämystä, jossa voi aistia erilaisia ​​hedelmäisiä vivahteita, kuten trooppisia hedelmiä, sitruunaa, omenaa ja persikkaa. Lisäksi sen raikas happorakenne tekee siitä raikkaan ja elävän juoman. Sen aromaattinen tuoksu houkuttelee aisteja ja saa sinut haaveilemaan viinitarhojen rauhallisesta tunnelmasta.

Tämä viini sopii erinomaisesti tarjoiltavaksi kevyiden kalojen, salaattien ja äyriäisten kanssa. Sen raikas happorakenne ja monipuolinen makuprofiili tekevät siitä täydellisen kumppanin kevyelle ja raikkaalle ruoalle. Voit nauttia sitä myös sellaisenaan, jolloin sen rikas aromi ja tasapainoinen maku pääsevät täysiin oikeuksiinsa.

Wiener Gemischter Satz 2021 tulisi tarjoilla viilennettynä noin 10-12 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila korostaa sen raikkautta ja eloisuutta, antaen sille täydellisen tasapainon ja nautittavuuden. Sen korkea laatu ja ainutlaatuisuus tekevät siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka haluavat kokea Wienin viinialueen parhaita tuotteita.

Wiener Gemischter Satz 2021 on viini, joka yhdistää perinteet moderniin tyyliin. Sen ainutlaatuinen alkuperä ja monipuoliset maut tekevät siitä unohtumattoman valinnan kaikille viinin ystäville. Nauti tästä viinistä ja anna sen tuoda sinut Wienin viinitarhojen ilmapiiriin.

Täältä voit helposti tilata Wiener Gemischter Satz 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.