Siirry pääsisältöön
Lapponia Hjortron
Täältä voit helposti tilata Lapponia Hjortron lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Lapponia Hjortron

Suomi Pullo 500 ml 21% vol
Sopii hyvin yhteen
Sokeripitoisuus 28.5g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Lapponia Hjortron

Lapponia Hjortron on ainutlaatuinen ja herkullinen tuote, joka tulee Suomen Lapista. Se on valmistettu puhtaista ja lähellä pohjoisnavan aluetta kasvaneista hillohjortronin marjoista. Näiden marjojen hienostunut maku ja houkutteleva tuoksu tekevät Lapponia Hjortronista äärimmäisen herkullisen ja elämyksellisen.

Lapponia Hjortronin täyteläinen maku tarjoaa täydellisen yhdistelmän makeutta ja happamuutta. Marjat ovat kypsytettyjä auringossa ja kerätty huolellisesti, jotta niiden maku säilyy mahdollisimman luonnollisena. Jokainen hilloisuus purkissa on täynnä raikkautta ja pohjoisen luonnon makua.

Lapponia Hjortronin tuoksu on yhtä ainutlaatuinen kuin sen maku. Se saa aikaan miellyttävän, hedelmäisen ja hieman makean tuoksun, joka houkuttelee kaikkia aisteja. Koko huone täyttyy tuoksulla, joka johdattaa takaisin pohjoisen luonnon kauniisiin maisemiin.

Tämä herkullinen tuote sopii moniin erilaisiin ruokavalioihin ja ruokalajeihin. Lapponia Hjortronilla voit herkutella aamiaisen leivän päällä, jälkiruokana esimerkiksi jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa tai vaikkapa juustolautasen kruununa. Sen rikas maku ja tuoksu täydentävät täydellisesti monia erilaisia ruokia ja makeita herkkuja.

Lapponia Hjortronia suositellaan nautittavaksi viilennettynä noin 10-12 asteessa. Juuri oikea lämpötila tekee siitä vieläkin maukkaamman ja antaa sen aromeille mahdollisuuden päästä täysiin oikeuksiinsa. Tämä herkku sopii erinomaisesti juhliin ja erityisiin tilaisuuksiin, joissa voit tarjota vieraillesi pienen palan pohjoista taikaa.

Lapponia Hjortron on ainutlaatuinen herkku, joka kuljettaa sinut maagiselle matkalle pohjoisen luonnon syliin. Sen hienostunut maku, houkutteleva tuoksu ja monipuolisuus ruokalajeissa tekevät siitä täydellisen valinnan jokaiselle herkkusuulle. Nauti Lapponia Hjortronista ja koe Lapin maut oman kodin mukavuudesta käsin.

Täältä voit helposti tilata Lapponia Hjortron lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.