Siirry pääsisältöön
Piemonte Barbera 2021
Täältä voit helposti tilata Piemonte Barbera 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Piemonte Barbera 2021

Italia Piemonte Barbera Pullo 750 ml 13.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Humalahakuisuus
42%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Barbera

Om Piemonte Barbera 2021

Piemonte Barbera 2021 on oivallinen valinta viinirakastajille, jotka arvostavat laadukasta ja monipuolista punaviiniä. Tämä viini tulee Pohjois-Italiasta, Piemonten alueelta, jossa viinintuotanto on tunnettu korkeasta laadustaan ja perinteistä. Piemonte Barbera 2021 on valmistettu Barbera-rypäleistä, joka on alueen tunnetuimpia ja suosituimpia rypälesortteja.

Tämän viinin maussa yhdistyy täyteläinen ja hedelmäinen luonne. Sen tasapainoinen hapokkuus antaa sille raikkautta ja eloisuutta, kun taas pehmeät tanniinit tuovat mukavan tekstuurin ja kestävän jälkimaun. Punaisia marjoja, kuten kirsikkaa ja karpaloa, voi havaita tämän viinin tuoksussa, joka on houkutteleva ja hienostunut.

Piemonte Barbera 2021 on erinomainen valinta monien eri ruokien kumppaniksi. Sen raikkaus ja hapokkuus korostavat täyteläisten pastaruokien, kuten lasagnen tai tagliatellen, makua. Lisäksi se sopii täydellisesti pizzan, grillatun lihan ja juustojen seuraksi. Voit myös nauttia tätä viiniä sellaisenaan, hyvässä seurassa tai rentoutumishetkien ilahduttajana.

Tärkeää on myös palvelulämpötila. Suosittelemme tarjoilemaan Piemonte Barbera 2021 viiniä noin 16-18 asteen lämpötilassa, jolloin sen maut pääsevät oikeuksiinsa parhaiten. Voit joko jäähdyttää pulloa ennen tarjoilua tai avata sen hieman etukäteen, jotta viini pääsee hengittämään ja kehittämään täyttä potentiaaliaan.

Piemonte Barbera 2021 on huolella valmistettu punaviini, joka tarjoaa laajan makuelämyksen ja sopii monenlaisiin tilaisuuksiin. Sen hienostunut maku ja monipuolisuus tekevät siitä erinomaisen valinnan viinien ystäville, jotka arvostavat italialaisten viinialueiden perinteitä ja laadukasta viininvalmistusta.

Täältä voit helposti tilata Piemonte Barbera 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.