Siirry pääsisältöön
Charles Heidsieck Brut Réserve
Täältä voit helposti tilata Charles Heidsieck Brut Réserve lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Charles Heidsieck Brut Réserve

Ranska Champagne ChardonnayPinot meunierPinot noir Pullo 750 ml 12% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.7g / 100ml
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Chardonnay, Pinot meunier, Pinot noir

Om Charles Heidsieck Brut Réserve

Charles Heidsieck Brut Réserve on hienostunut samppanja, joka tulee tunnetulta ja arvostetulta samppanjatalolta Charles Heidsieckiltä. Tämä samppanja edustaa perinteitä, taitoa ja uniikkia tyyliä samalla kun tarjoaa modernin ja raikkaan elämyksen.

Charles Heidsieck Brut Réserve on valmistettu korkealaatuisista rypäleistä, joiden hankinta ja käsittely on tarkkaan valvottua. Tämän samppanjan valmistuksessa käytetään pääasiassa Chardonnay-, Pinot Noir- ja Pinot Meunier-rypäleitä, jotka tuovat sille runsaan ja moniulotteisen makumaailman.

Charles Heidsieck Brut Réserve tarjoaa tasapainoisen ja hienostuneen makuelämyksen. Sen maku on miellyttävästi tasapainoinen, jossa voi maistaa kypsää hedelmää, pähkinää ja kevyen paahteisen sävyn. Tämän samppanjan raikas ja pitkä jälkimaku jättää positiivisen jälkivaikutelman.

Charles Heidsieck Brut Réserve tarjoaa myös hienostuneen ja houkuttelevan tuoksun. Sen tuoksua hallitsevat kypsät hedelmät, paahteinen leipä sekä kevyet mausteiset sävyt. Tuoksu houkuttelee kokeilemaan samppanjan monipuolista makumaailmaa.

Tämä samppanja sopii erinomaisesti moniin tilaisuuksiin ja ruokalajeihin. Se on mainio aperitiivi, ja sopii myös hyvin seurusteluun ja juhlistamiseen. Tämän samppanjan tasapainoinen ja moniulotteinen makumaailma toimii erityisesti liharuokien, äyriäisten ja kypsien juustojen seurana.

Charles Heidsieck Brut Réserve kannattaa tarjoilla viileänä, noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tällöin sen aromit ja maut pääsevät parhaiten esiin. Voit nauttia tästä samppanjasta elegantista samppanjalasista, joka pitää samppanjan raikkaana ja tasapainoisena.

Täältä voit helposti tilata Charles Heidsieck Brut Réserve lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.