Siirry pääsisältöön
Baileys Espresso cream
Täältä voit helposti tilata Baileys Espresso cream lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Baileys Espresso cream

Irlanti Pullo 700 ml 17% vol
Sopii hyvin yhteen
Sokeripitoisuus 19.8g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Baileys Espresso cream

Baileys Espresso Creme on ainutlaatuinen alkoholijuoma, joka yhdistää kaksi ikonista makua - Baileysin samettisen kermaisen tuoreuden ja huumaavan espresson vahvan aromin. Tämä herkullinen yhdistelmä tarjoaa elämyksen kahvin ystäville ja kermaisten juomien nautiskelijoille.

Baileys Espresso Creme saa alkunsa Irlannin vihreiden niittyjen keskeltä, missä tuore kerma ja hienostunut tislauskulttuuri yhdistyvät. Jokainen pienikin yksityiskohta on tarkkaan harkittu, jotta lopputulos olisi täydellinen. Juoma valmistetaan laadukkaasta irlantilaisesta viskistä ja huolella valituista kahvipavuista, jolloin se saa intensiivisen ja herkullisen syvän maun.

Baileys Espresso Creme on täynnä houkuttelevia tuoksuja, jossa kerma ja espresso yhdistyvät täydellisesti. Kun avaat pullon, huomaat kuinka herkullinen ja hienostunut tuoksu täyttää huoneen. Tämä herättää heti mielenkiintonne ja kutsuu sinut tutustumaan tarkemmin juoman makumaailmaan.

Baileys Espresso Creme sopii erinomaisesti monenlaiseen ruokailuun ja erityisiin hetkiin. Nauti sitä sellaisenaan jäiden kera tai käytä sitä kahvin tai jälkiruokien maustamiseen. Juoma tarjoaa herkullisen ja lumoavan vaihtoehdon perinteiselle kahville tai jälkiruokaliköörille. Sen täyteläinen maku ja kermainen koostumus saavat aistisi nauttimaan jokaisesta kulauksesta.

Baileys Espresso Creme tulisi tarjoilla viileänä tai jääkylmänä, jotta sen täyteläinen maku pääsee oikeuksiinsa. Voit nauttia sitä rentouttavalla illallisella ystävien kanssa, juhlissa tai vaikka omaa hetkeäsi hemmotellessa. Tässä juomassa yhdistyy kermaisuus, intensiivinen kahvi ja miellyttävä lämpö, joka tuntuu sielussa asti.

Baileys Espresso Creme on loistava valinta kaikille kahvin ystäville ja herkullisista juomista nautiskelijoille. Sen ainutlaatientuoksu ja hienostunut maku tarjoavat unohtumattomia elämyksiä joka kerta. Ota hetki omaa aikaa ja anna Baileys Espresso Cremen viedä sinut mukanaan tyylikkääseen ja elinvoimaiseen kahvimaailmaan.

Täältä voit helposti tilata Baileys Espresso cream lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.