Siirry pääsisältöön
Weihenstephaner 1516 Kellerbier
Täältä voit helposti tilata Weihenstephaner 1516 Kellerbier lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Weihenstephaner 1516 Kellerbier

Saksa Pullo 500 ml 5.6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
58%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Weihenstephaner 1516 Kellerbier

Weihenstephaner 1516 Kellerbier on saksalainen olut, joka on valmistettu perinteisen 1516 Reinheitsgebot-lain mukaisesti. Sen alkuperästä, mausta, tuoksusta, ruokasuosituksesta ja tarjoilulämpötilasta kerrotaan seuraavassa.

Weihenstephaner 1516 Kellerbier on peräisin Weihenstephanin panimolta, joka sijaitsee Baijerin alueella Saksassa. Tämä panimo on yksi maailman vanhimmista toimivista panimoista ja sen oluita arvostetaan korkealle. Weihenstephaner 1516 Kellerbier valmistetaan puhtaasta alppivedestä sekä laadukkaasta ohraluomumallasta, joka antaa sille tunnistettavan maun ja luonteen.

Maussa Weihenstephaner 1516 Kellerbierissä on tasapainoista maltaisuutta ja humalaa. Se on täyteläinen ja raikas olut, jossa voi maistaa hennon karamellin sävyjä sekä hieman mausteisuutta. Tämä olut sopii erinomaisesti niille, jotka pitävät nauttia täyteläisistä ja hieman katkerista mauista.

Weihenstephaner 1516 Kellerbierin tuoksu on houkutteleva ja maltainen. Siinä voi aistia viljaisia sävyjä, appelsiinin kuorta ja mausteita. Olut herättää miellyttävän aromin, joka houkuttelee juomaan lisää.

Weihenstephaner 1516 Kellerbier sopii hyvin nautittavaksi erilaisten ruokien kanssa. Sen täyteläinen maku sopii erityisen hyvin grillatun lihan, mausteisten ruokien sekä juustojen kanssa. Olut tasapainottaa ruokien mausteisuutta ja korostaa niiden makuja.

Weihenstephaner 1516 Kellerbier kannattaa nauttia viilennettynä, noin 8-10 asteessa. Tämä lämpötila antaa oluelle parhaan mahdollisen maun ja juomakokemuksen.

Kokonaisuudessaan Weihenstephaner 1516 Kellerbier on laadukas saksalainen olut, jonka perinteiset valmistusmenetelmät ja laadukkaat raaka-aineet tekevät siitä ainutlaatuisen. Se tarjoaa täyteläisen maun ja houkuttelevan tuoksun, joka sopii hyvin erilaisten ruokien kanssa nautittavaksi.

Täältä voit helposti tilata Weihenstephaner 1516 Kellerbier lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.