Siirry pääsisältöön
Beaujolais-Villages  2022
Täältä voit helposti tilata Beaujolais-Villages 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Beaujolais-Villages 2022

Ranska BourgogneBeaujolais Gamay Pullo 750 ml 13% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
33%
Humalahakuisuus
33%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Gamay

Om Beaujolais-Villages 2022

Beaujolais-Villages 2022 on laadukas ja aromaattinen punaviini Ranskasta. Tämä viini saa alkunsa Beaujolaisin kylissä sijaitseviltä viinitarhoilta, jotka tarjoavat ainutlaatuisen ja laadukkaan viljelyalueen. Sen vuotuinen sato on aina odotettu tapahtuma viinin ystävien keskuudessa.

Beaujolais-Villages 2022 on täyteläinen ja miellyttävä viini sekä maussa että tuoksussa. Siinä voi havaita kypsien tummien marjojen, kuten kirsikoiden ja luumujen, herkullisia sävyjä. Viini tarjoaa myös hienostuneita mausteiden, kuten neilikan ja muskottipähkinän, vivahteita. Sen tasapainoinen hapokkuus ja pehmeät tanniinit tekevät siitä erittäin nautittavan ja helposti lähestyttävän.

Beaujolais-Villages 2022 sopii erinomaisesti monenlaisiin ruokalajeihin. Se täydentää hienosti kevyitä liharuokia, kuten kanaa, kalkkunaa tai possua. Lisäksi se on erinomainen kumppani erilaisille pehmeille juustoille ja mausteisille ruoille. Sen raikas hapokkuus ja hedelmäiset sävyt tasapainottavat hyvin erilaisten makujen kanssa.

Suosittelemme Beaujolais-Villages 2022 -viinin nauttimista hieman viilennettynä, noin 14-16 celsiusasteen lämpötilassa. Tämä auttaa vapauttamaan viinin täydet maut ja aromit. Voit nauttia viiniä heti avattuasi sen, mutta se kehittyy myös upeasti muutaman vuoden ikäännyttäessä.

Beaujolais-Villages 2022 on täydellinen valinta kaikille punaviinin ystäville, jotka arvostavat laadukasta ja tasapainoista viiniä. Sen herkulliset marjaiset sävyt ja pehmeät tanniinit tekevät siitä viinin, joka sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Nauti tästä Ranskan viinisadosta ja anna sen viedä sinut mausteisten makujen matkalle.

Täältä voit helposti tilata Beaujolais-Villages 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.