Siirry pääsisältöön
Amicale  2019
Täältä voit helposti tilata Amicale 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Amicale 2019

Italia Venetien CorvinaMolinaraRondinella Laatikko 3000 ml 14% vol 2019
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Humalahakuisuus
66%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 1.1g / 100ml
Pakkaus Laatikko
Vuosikerta 2019
Rypälelajikkeet Corvina, Molinara, Rondinella

Om Amicale 2019

Amicale 2019 on täydellinen valinta kaikille viininystäville. Tämä huippuluokan viini tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen ja vie sinut matkalle makuun ja tuoksuun. Amicale 2019 on valmistettu parhaista rypäleistä, ja sen ainutlaatuinen alkuperä takaa laadun ja herkullisuuden.

Viinin maukkaassa profiilissa on hienovaraisia hedelmäisiä ja mausteisia sävyjä, jotka täydentävät toisiaan täydellisesti. Jokainen siemaus tarjoaa tasapainoisen ja harmonisen maun, joka jättää kestävän jälkimaun. Lisäksi viinin aromaattinen tuoksu houkuttelee sinut syventymään sen monimutkaisiin kerroksiin ja paljastaa uusia sävyjä jokaisella nuuhkaisulla.

Amicale 2019 sopii täydellisesti erilaisille ruokakokemuksille. Se tuo esille ruoan luonteen ja parantaa sen makua. Voit nauttia viinistä sellaisenaan tai yhdistää sen suosikkiruokiisi, kuten punaista lihaa, kovia juustoja tai tummaa suklaata. Se on myös täydellinen valinta juhlallisille tilaisuuksille, kuten syntymäpäiville tai romanttisille illallisille.

Nauti Amicale 2019 oikeassa lämpötilassa, jotta sen maut täydentyvät täysin. Suosittelemme tarjoilemaan viinin noin 16-18 asteen lämpötilassa. Näin varmistat, että viini avautuu täysin ja sen maut pääsevät oikeuksiinsa.

Amicale 2019 on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat laadukasta ja monipuolista viiniä. Sen herkullinen maku, hienostunut tuoksu ja monikäyttöisyys tekevät siitä ihanteellisen kumppanin erilaisiin ruokaelämyksiin. Hanki Amicale 2019 ja anna sen viehättää sinut tyylikkäästi maailman viinien jännittävään ja monipuoliseen maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Amicale 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.