Siirry pääsisältöön
Hans Baer Riesling Trocken 2022
Täältä voit helposti tilata Hans Baer Riesling Trocken 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Hans Baer Riesling Trocken 2022

Saksa Rheinhessen Riesling Pullo 750 ml 11.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.7g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Riesling

Om Hans Baer Riesling Trocken 2022

Hans Baer Riesling Trocken 2022 on korkealaatuinen ja maukas viinivalinta. Tämä saksalainen Riesling-viini tarjoaa ainutlaatuisen herkullisen makuelämyksen. Sen alkuperä, maku, tuoksu, ruokasuositukset ja suositeltu tarjoilulämpötila antavat viinille hienostuneen ja monivivahteisen luonteen.

Hans Baer Riesling Trockenin alkuperä on Saksassa, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti korkealaatuisista viineistään. Tämä viini on valmistettu huolellisesti valituista Riesling-rypäleistä, jotka kypsyvät Saksan viinialueen ainutlaatuisessa ilmastossa. Tämä viinialue ja sen erityispitoiset maaperät luovat täydelliset olosuhteet Riesling-rypäleiden kasvulle ja kypsyttämiselle.

Hans Baer Riesling Trockenin maku on raikas ja hedelmäinen. Sen vivahteikasta makumaailmaa hallitsee sitruksen ja vihreän omenan aromit. Viinin kevyt makeus tasapainottaa täydellisesti sen raikkautta ja hapanominaisuuksia. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan ihmisiin, jotka arvostavat viinien monipuolisuutta ja rikasta makua.

Viinin tuoksu on houkutteleva ja intensiivinen. Se tarjoilee herkullisia sitrushedelmiä, kukkaisia ​​nuotteja ja hienovaraisia ​​mineraalisia vivahteita. Tuoksu on kaikin tavoin houkutteleva ja kutsuu sinut nauttimaan tästä herkullisesta viinistä.

Hans Baer Riesling Trocken sopii erinomaisesti monenlaiseen ruokapöytään. Sen raikas hapokkuus ja hienovarainen makeus tekevät siitä täydellisen kumppanin kevyille kala- ja äyriäisruoille sekä salaateille. Lisäksi sen mausteisen ja monipuolisen luonteen ansiosta se soveltuu myös erinomaisesti mausteisille aasialaisille ruokalajeille.

Suositeltu tarjoilulämpötila Hans Baer Riesling Trockenille on noin 8-10 celsiusastetta. Tämä lämpötila auttaa korostamaan viinin monimutkaisia makuja ja aromikkuutta.

Hans Baer Riesling Trocken 2022 on hienostunut ja herkullinen viinivalinta, joka sopii täydellisesti niille, jotka haluavat nauttia laadukkaasta ja monipuolisesta Riesling-viinistä. Sen raikas maku, houkutteleva tuoksu ja monikäyttöisyys tekevät siitä erinomaisen valinnan monenlaisiin tilaisuuksiin ja ruokalajeihin.

Täältä voit helposti tilata Hans Baer Riesling Trocken 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.