Siirry pääsisältöön
Ecologica Familias Reserve Shiraz Malbec 2021
Täältä voit helposti tilata Ecologica Familias Reserve Shiraz Malbec 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Ecologica Familias Reserve Shiraz Malbec 2021

Argentiina La RiojaCuyo MalbecShiraz Pullo 750 ml 13% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
58%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.8g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Malbec, Shiraz

Om Ecologica Familias Reserve Shiraz Malbec 2021

Ecologica Familias Reserve Shiraz Malbec 2021 on erinomainen valinta vaativille viinin ystäville, jotka arvostavat laadukkaita ja kestävällä tavalla tuotettuja viinejä. Tämä viini tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän Shirazin ja Malbecin rypälelajikkeiden parhaita piirteitä, ja sen maku ja tuoksu vievät sinut matkalle Argentiinan aurinkoiseen maaseutuun.

Punaviinin suklaiset ja mausteiset aromit sekoittuvat tässä viinissä täydellisesti tummien marjojen ja luumujen sävyihin. Syvä, tummanpunainen väri kertoo jo viinin täyteläisyydestä ja voimakkaasta luonteesta. Sen pehmeät tanniinit ja miellyttävä hapokkuus tasapainottavat täyteläistä makua, joka jättää jälkimaun, joka kestää pitkään.

Ecologica Familias Reserve Shiraz Malbec 2021 on valmistettu luonnonmukaisia viljelymenetelmiä käyttäen, mikä tekee siitä paitsi maistuvan myös ekologisesti kestävän valinnan. Viinintuotannossa on käytetty luonnon omia voimavaroja ja vältetty kemiallisten lannoitteiden ja torjunta-aineiden käyttöä. Tämä viini edustaa sydämellistä huolenpitoa sekä ympäristöstä että kuluttajien nautinnosta.

Tämä herkullinen viini sopii täydellisesti monenlaisille ruokalajeille. Sen voimakas maku sopii erinomaisesti grillatun lihan, riistan ja mausteisten ruokien kanssa. Voit nauttia sitä myös juusto- ja suklaaherkkujen parina. Suosittelemme tarjoilemaan Ecologica Familias Reserve Shiraz Malbec 2021 viileänä, noin 16-18°C lämpötilassa, jotta sen rikkaat aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Tämä ainutlaatuinen viini tarjoaa nautinnollisen elämyksen jokaiselle viinin ystävälle. Sen yhdistelmä voimakasta makua, ekologista tuotantoa ja syvää aromia tekee siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat laadukasta ja vastuullista viiniä. Ecologica Familias Reserve Shiraz Malbec 2021 on ehdoton valinta kaikille, jotka haluavat tehdä viinistä nautinnon ja ympäristötietoisuuden yhdistelmän.

Täältä voit helposti tilata Ecologica Familias Reserve Shiraz Malbec 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.