Siirry pääsisältöön
Pomologik Gravensteiner
Täältä voit helposti tilata Pomologik Gravensteiner lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Pomologik Gravensteiner

Ruotsi Purkki 250 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
66%
Hedelmähapot
Pakkaus Purkki

Om Pomologik Gravensteiner

Pomologik Gravensteiner on herkullinen omenalajike, joka tunnetaan vahvasta alkuperästään, ainutlaatuisesta mausta ja houkuttelevasta tuoksusta. Sen historia ulottuu aina 1700-luvulle, kun se kehitettiin Saksan Sachsen-Anhaltin alueella.

Gravensteinerin erottuva maku yhdistää makeuden ja hapokkuuden täydellisesti. Sen mehukas malto tarjoaa raikkaan ja tasapainoisen makuelämyksen, jossa makean omenan makeus leikittelee sitruksen raikkauden kanssa. Tämä tekee Gravensteinerista täydellisen omenan niin syötäväksi sellaisenaan, leivonnassa ja ruoanvalmistuksessa.

Gravensteinerilla on myös houkutteleva tuoksu, joka herättää välittömän halun puraista omenaa. Sen aromaattiset ominaisuudet leijailevat ilmassa ja kutsuvat sinut nauttimaan tästä aromikkaasta herkusta.

Tämän omenalajikkeen monipuolisuus ei pysähdy vain sen herkullisen maun ja tuoksun osalta. Gravensteinerista valmistetut ruoat herättävät mielenkiintoa ja ilahduttavat kaikkia ruokailijoita. Voit käyttää sitä salaatteihin, hilloihin, piirakoihin, paistoksiin ja jopa smoothien raaka-aineena. Se tuo ruokiin raikkautta ja luonnetta, joka jättää pysyvän vaikutuksen.

Jotta voisit nauttia kaikista Gravensteinerin ainutlaatuisista ominaisuuksista täysin, on tärkeää tietää oikea tapa tarjoilla sitä. Suositeltava tarjoilulämpötila on noin 10-12 astetta. Tällöin sen maku ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa ja tarjoavat täydellisen makunautinnon.

Pomologik Gravensteiner on täydellinen valinta kaikille omenan ystäville, jotka haluavat kokea ainutlaatuisen makumatkan. Sen vahva alkuperä, maistuva maku, houkutteleva tuoksu ja monipuolisuus ruoanvalmistuksessa tekevät siitä erityisen ja arvostetun omenalajikkeen.

Täältä voit helposti tilata Pomologik Gravensteiner lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.