Siirry pääsisältöön
El Mar Cava Brut
Täältä voit helposti tilata El Mar Cava Brut lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

El Mar Cava Brut

Espanja Cava Pullo 750 ml 11.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
25%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.5g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om El Mar Cava Brut

El Mar Cava Brut on raikas ja elegantti kuohuviini, joka tulee Penedèsin viinialueelta Espanjasta. Tämä ainutlaatuinen cava on valmistettu traditiivisella menetelmällä ja sen maku on raikas, kuiva ja hedelmäinen. Sen vivahde vihreitä omenoita, sitruunaa ja persikkaa tekee siitä täydellisen valinnan kaikenlaisiin juhlatilaisuuksiin.

El Mar Cava Brutin huumaava tuoksu on kiehtova sekoitus kukkaisia ​​ja hedelmäisiä sävyjä. Voit aistia pieniä vivahteita tuoreita ruusuja ja kypsää päärynää, jotka luovat houkuttelevan ja hienostuneen tuoksun.

Tämä kuohuviini on täydellinen kumppani monenlaisille ruoille. Sen raikas hapokkuus ja miellyttävän pitkä jälkimaku tekevät siitä täydellisen valinnan äyriäisille, simpukoille tai kalalle. Voit myös nauttia sitä raikkaan salaatin tai sushin kanssa, tai tarjoilla se kevyeen jälkiruokaan, kuten hedelmäsalaattiin tai paahtovaniljajäätelön kanssa.

Suosittelemme tarjoamaan El Mar Cava Brutin hyvin viilennettynä noin 6-8 asteen lämpötilassa. Tämä varmistaa, että sen raikkaat maut ja eloisuus pääsevät täydellisesti esiin. Voit tarjoilla sen tavallisista kuohuviinilaseista, joiden avulla kupliva juoma saa ansaitsemansa täyttäytymisen ja ilmavuuden.

El Mar Cava Brut on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukkaita kuohuviinejä. Sen raikkautta ja hienostuneisuutta kannattaa juhlia ja jakaa rakkaiden kanssa. Nauti tästä herkullisesta kuohuviinistä ja tuo elegantti kosketus jokaiseen tilaisuuteen!

Täältä voit helposti tilata El Mar Cava Brut lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.