Siirry pääsisältöön
Il Segreto Sangiovese 2021
Täältä voit helposti tilata Il Segreto Sangiovese 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Il Segreto Sangiovese 2021

Italia Marche Sangiovese Pullo 750 ml 13.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Humalahakuisuus
66%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Sangiovese

Om Il Segreto Sangiovese 2021

Il Segreto Sangiovese 2021 on korkealaatuinen punaviini, joka hurmaa jokaisen viinin ystävän. Tämä viini tulee suoraan Italian sydämestä ja edustaa kaikkea sitä, mitä tinkimättömältä italialaiselta viiniltä voi odottaa.

Sangiovese-rypäleet, joista tämä viini on valmistettu, kasvavat Italian pisimmän joen, Po-joen varrella. Tämän alueen ainutlaatuinen maaperä ja ilmasto luovat täydelliset olosuhteet rypäleiden kypsymiselle. Il Segreto Sangiovese 2021 onkin saanut inspiraationsa tästä elegantista ja hedelmäisestä ympäristöstä.

Tämän viinin maku on intensiivinen ja täyteläinen. Sen pehmeät tanniinit ja raikkaat hapot tekevät siitä tasapainoisen ja miellyttävän nautittavan. Maussa voi aistia kypsien punaisten marjojen aromit sekä hienovaraisen mausteisuuden. Jokainen siemaus tarjoaa matkan Italian aurinkoisten viinimaiden maisemiin.

Doftin osalta Il Segreto Sangiovese 2021 pääsee todella oikeuksiinsa. Viinin tuoksussa voi aistia herkullisesti tummia kirsikoita, luumuja ja hienovaraista maanläheisyyttä. Tuoksu on intensiivinen ja houkutteleva, joka lupaa viinin aromien kietovan sinut vahvaan tunteiden nousuun.

Tämä viini on täydellinen parina monille ruokalajeille. Se sopii erityisen hyvin mausteisten pastaruokien, grillatun lihan ja kovien juustojen kumppaniksi. Il Segreto Sangiovese 2021 viiniä kannattaa tarjoilla hieman viilennettynä, noin 16-18 asteessa, jotta sen aromit pääsevät täyteen loistoonsa.

Jos olet viinin ystävä, joka arvostaa tinkimätöntä italialaista laatua ja haluaa kokea maistuvan matkan Italian viinitarhoille, Il Segreto Sangiovese 2021 on ehdottomasti valintasi. Tämä viini tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen, joka jää elämään pitkään muistoissasi.

Täältä voit helposti tilata Il Segreto Sangiovese 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.