Siirry pääsisältöön
Domaine Pouderoux  2021
Täältä voit helposti tilata Domaine Pouderoux 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Domaine Pouderoux 2021

Ranska MauryLanguedoc-Roussillon Pullo 500 ml 15.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Makeus
75%
Humalahakuisuus
Sokeripitoisuus 9.1g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021

Om Domaine Pouderoux 2021

Domaine Pouderoux 2021, joka tunnetaan myös nimellä "Härkomst", on korkealaatuinen viini, joka on valmistettu parhaista rypäleistä. Tämä viini on peräisin Pouderoux-tilalta, joka sijaitsee Ranskan sydämessä. Tilan pitkäaikainen perinne ja asiantuntemus viininvalmistuksessa heijastuvat tässä vuosikerrassa.

"Härkomst" viini on moniulotteinen ja täyteläinen sekä kehittyvä maku, joka vie sinut matkalle viiniköynnösten jäljille. Sen hienostunut ja houkutteleva tuoksu on täynnä tummia marjoja, mausteita ja maanläheisiä sävyjä. Tässä viinissä on elegantti tasapaino hedelmäisyyden, hapokkuuden ja tanniinien välillä, mikä tekee siitä täydellisen juoman nautittavaksi sellaisenaan tai seurana kaikista herkullisimmista ruoista.

"Härkomst" on erinomainen valinta punaisen lihan, kuten naudanlihan tai lampaanlihan, kanssa tarjoiltavaksi. Sen pehmeät tanniinit ja täyteläinen maku täydentävät täydellisesti näiden ruokien rikkaita makuja. Voit myös kokeilla parittaa tämän viinin erilaisten juustojen tai paistetun sieniruokien kanssa, jotka korostavat viinin mausteisia sävyjä.

Paras tapa nauttia "Härkomst" viiniä on tarjoilla se hieman viilennettynä, noin 16-18 asteessa. Tämä lämpötila auttaa korostamaan viinin monipuolisia makuja ja antaa sen todellisen luonteen loistaa.

Domaine Pouderoux 2021 - Härkomst on viini, joka vie sinut unohtumattomalle matkalle viinin maailmaan. Sen hienostunut maku, houkutteleva tuoksu ja monipuolisuus ruokaparituksissa tekevät siitä täydellisen valinnan kaikille viinin ystäville.

Täältä voit helposti tilata Domaine Pouderoux 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.