Siirry pääsisältöön
Paulaner Hefe-Weissbier
Täältä voit helposti tilata Paulaner Hefe-Weissbier lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Paulaner Hefe-Weissbier

Saksa Pullo 500 ml 5.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
25%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Paulaner Hefe-Weissbier

Paulaner Hefe-Weissbier on perinteinen ja maukas saksalainen vehnäolut, joka tarjoaa ainutlaatuisen juomaelämyksen. Tämä olut tulee perinteisestä saksalaisesta panimosta, joka on yli 380 vuotta vanha ja tunnetaan korkeasta laadustaan. Paulaner Hefe-Weissbierin valmistuksessa käytetään vain parhaita luomuvehnää ja maltaista, jotka antavat oluelle täyteläisen ja pehmeän maun.

Olut erottuu edukseen myös tuoksunsa puolesta. Sillä on raikas ja hedelmäinen tuoksu, jossa voi aistia sitrushedelmät ja banaanin sävyt. Tämä miellyttävä ja houkutteleva tuoksu tekee oluen nauttimisesta entistäkin nautinnollisempaa.

Paulaner Hefe-Weissbier sopii erinomaisesti monenlaisten ruokien kumppaniksi. Sen raikas ja kevyen hapokas maku tekee siitä täydellisen valinnan esimerkiksi kala- ja äyriäisruokien, salaatien ja kevyiden juustojen kanssa. Olut tasapainottaa ruokien makua ja tarjoaa täydellisen lisän nautinnolliseen ateriaan.

Tämä vehnäolut tulisi nauttia puolikorkeasta tuopista, jotta sen täyteläinen maku ja hienostunut aromi pääsevät oikeuksiinsa. Optimaalinen tarjoilulämpötila oluelle on noin 6-8 astetta Celsius. Paulaner Hefe-Weissbierin tarjoileminen oikeassa lämpötilassa korostaa sen raikkautta ja tekee siitä täydellisen virkistysjuoman lämpiminä kesäpäivinä.

Kokonaisuudessaan Paulaner Hefe-Weissbier on erinomainen valinta kaikille, jotka arvostavat perinteistä saksalaista olutkulttuuria ja etsivät laadukasta ja maukasta juomaa. Sen tasapainoinen maku, raikas tuoksu ja monipuolinen käyttötarkoitus tekee siitä täydellisen kumppanin niin ruokapöytään kuin rentoutumishetkiin ystävien kanssa.

Täältä voit helposti tilata Paulaner Hefe-Weissbier lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.