Siirry pääsisältöön
Rosita
Täältä voit helposti tilata Rosita lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Rosita

Suomi Pullo 375 ml 19% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
Sokeripitoisuus 16.2g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Rosita

Rosita on hienostunut ja maukas tuote, joka hurmaa sinut ensituntumaltaan. Huumaava tuoksu, rikas maku ja huolella valitut raaka-aineet tekevät tästä tuotteesta todellisen herkun. Rosita on peräisin perinteikkäästä ja laadukkaasta paikasta, mikä takaa sen ainutlaatuisen alkuperän ja autenttisuuden.

Rosita on taidokkaasti valmistettu tuote, joka sopii täydellisesti monenlaisiin ruokalajeihin ja tarjoilutapoihin. Olipa kyseessä sitten arkiruoka tai juhlahetki, Rosita tuo ruokapöytään aitoa makunautintoa.

Rosita ansaitsee erityisen huomion sen monipuolisuuden ansiosta. Se sopii niin kalaruoille kuin äyriäisillekin, ja sen herkullinen makuprofiili täydentää täydellisesti ruokalajin karaktääriä. Tässä tuotteessa on käytetty vain parhaita raaka-aineita, jotka takaavat sen erinomaisen maun ja laadukkaan kokemuksen.

Rosita on parhaimmillaan tarjoiltuna viileänä tai huoneenlämpöisenä, jotta sen täyteläinen maku pääsee oikeuksiinsa. Sitä voi nauttia sellaisenaan tai käyttää seosaineena monissa ruuissa ja lisukkeissa.

Kokonaisuudessaan Rosita on tuote, joka nostaa ruokasi seuraavalle tasolle. Sen ainutlaatuinen alkuperä, vertaansa vailla olevat makuominaisuudet sekä monipuolisuus tekevät siitä täydellisen valinnan jokaiseen ruokapöytään. Anna itsesi hemmotella, astu rohkeasti Rositan maailmaan ja kokeile jotain uutta ja herkullista!

Täältä voit helposti tilata Rosita lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.