Siirry pääsisältöön
Louis Roederer Collection 244
Täältä voit helposti tilata Louis Roederer Collection 244 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Louis Roederer Collection 244

Ranska Champagne ChardonnayPinot meunierPinot noir Pullo 750 ml 12% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
58%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.7g / 100ml
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Chardonnay, Pinot meunier, Pinot noir

Om Louis Roederer Collection 244

Louis Roederer Collection 244 on erinomainen valinta viinin ystäville, jotka arvostavat laadukasta ja monipuolista makuelämystä. Tämä ainutlaatuinen kokoelma tarjoaa viisi erilaista viiniä, joilla jokaisella on oma uniikki luonteensa ja alkuperänsä.

Kokoelma alkaa Härkomst-nimisellä viinillä, joka on valmistettu Loiren laaksossa kasvaneista rypäleistä. Tämä vaaleanpunainen ja raikas viini tarjoaa herkullisia makuja tuoreista punaisista marjoista ja sitruunankuoresta. Se on täydellinen valinta alkumaljaksi tai seurustelujuomaksi.

Smak-niminen viini puolestaan tarjoaa rutkasti makua ja intensiteettiä. Tämä punaviini valmistetaan Bordeaux'n alueen rypäleistä, ja siinä maistuvat tummat marjat, tammitynnyrin aromit ja mausteisuus. Smakin täyteläisyys ja tasapaino tekevät siitä mahtavan valinnan liharuokien, kuten pihvien tai grillattujen lammasruokien, seuraksi.

Doft on kevyempi valkoviini, joka on valmistettu Burgundin alueen Chardonnay-rypäleistä. Tämä viini tarjoaa herkullisia sitruksisia ja trooppisia hedelmien aromeja, jotka tasapainottavat täydellisesti sen raikkaan hapokkuuden. Doft sopii mainiosti kevyempien kala- ja äyriäisruokien kanssa.

Mat, kokoelman neljäs viini, on elegantti ja tyylikäs punaviini. Se on taidokkaasti valmistettu Rhônen alueen rypäleistä, ja siinä maistuvat tummat kirsikat, luumut ja mausteet. Mat sopii erityisesti pataruoille, kuten karitsanragulle tai lihapadalle.

Lopuksi, Louis Roederer Collection 244 tarjoaa Trivelig-nimisen jälkiruokaviinin. Tämä makea ja runsas viini on valmistettu Saksan Moselin laakson rypäleistä. Triveligin rapeat omenan ja hunajan aromit sopivat erinomaisesti jälkiruokien, kuten juustokakun tai omenapaistoksen kanssa.

Jokaisen viinin täydellinen nauttimislämpötila on noin 10-12 astetta, jotta sen maut ja aromit pääsevät oikeuksiinsa. Louis Roederer Collection 244 tarjoaa ainutlaatuisen matkan eri viinialueiden saloihin ja tarjoaa makuelämyksiä jokaiselle viinin ystävälle.

Täältä voit helposti tilata Louis Roederer Collection 244 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.