Siirry pääsisältöön
Berne Inspiration  2021
Täältä voit helposti tilata Berne Inspiration 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Berne Inspiration 2021

Ranska ProvenceCôtes de Provence Pullo 750 ml 12.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021

Om Berne Inspiration 2021

Berne Inspiration 2021 on ainutlaatuinen viini, joka herättää aistit eloon. Tämä viini kantaa mukanaan Härkomstin, Smakin, Doftin, Matin ja serveringstemperaturin täydellistä yhdistelmää. Sen juuret juontavat syvälle Berne-viinitilan historiaan, joka on tunnettu laadukkaista ja ikonisen tyylikkäistä viineistään.

Berne Inspiration 2021 on valmistettu huolella valituista rypäleistä, jotka kasvavat ainutlaatuisessa ilmastossa ja maaperässä. Tämä luo viinille erityisen rikkaan ja monivivahteisen maun. Sen tuoksu ihastuttaa aisteja runsailla hedelmäisillä ja kukkaisilla vivahteilla, jotka antavat viinille raikkautta ja eloisuutta.

Tämä viini on täydellinen kumppani monille ruokalajeille. Sen raikkaus ja tasapainoinen hapokkuus tekevät siitä ihanteellisen valinnan kala- ja äyriäisruokien sekä vaalean lihan kanssa tarjottavaksi. Sen pehmeät tanniinit ja pyöreä rakenne sopivat myös erinomaisesti juustojen ja pastaruokien seuraksi.

Berne Inspiration 2021 tulee nauttia optimaalisessa serveringstemperaturissa. Sen täyden potentiaalin paljastamiseksi suosittelemme tarjoilemaan tätä viiniä viileänä, noin 10-12 asteen lämpötilassa. Tällöin sen aromit pääsevät oikeuksiinsa ja sen maku tuntuu suussa miellyttävän tasapainoisena.

Oli kyse sitten juhlallisesta illallisesta ystävien kesken tai rentouttavasta hetkestä itselle, Berne Inspiration 2021 tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä viini on täydellinen valinta niille, jotka haluavat tutustua Berne-viinitilan perinteeseen ja samalla kokea jotain uutta ja inspiroivaa.

Täältä voit helposti tilata Berne Inspiration 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.