Siirry pääsisältöön
Gaia White Blend 2021
Täältä voit helposti tilata Gaia White Blend 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Gaia White Blend 2021

Argentiina MendozaCuyo ChardonnayPinot grisSauvignon blanc Pullo 750 ml 13.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Chardonnay, Pinot gris, Sauvignon blanc

Om Gaia White Blend 2021

Gaia White Blend 2021 on ainutlaatuinen valkoviini, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Tämä korkealaatuinen sekoitus viinejä saa alkunsa peräisin olevista rypäleistä, jotka kasvavat tarkoin valituilla viinitarhoilla. Viinin tuoksu on houkutteleva ja moniulotteinen, täynnä raikkaita sitrushedelmiä ja kypsiä trooppisia hedelmiä.

Maistuessaan Gaia White Blend 2021 yllättää monipuolisella makumaailmallaan. Sen pehmeät ja tasapainoiset maut harmonisoituvat täydellisesti keskenään. Voit odottaa löytäväsi viinin mausta raikkaita sitrushedelmiä, kuten sitruunaa ja limeä, sekä hienostuneita trooppisia hedelmänuotteja, kuten ananasta ja mangoa. Viinin viipyilevä jälkimaku jättää suuhun miellyttävän, kevyen hapokkaan jälkimaun.

Gaia White Blend 2021 on täydellinen seuralainen monille erilaisille ruokalajeille. Se toimii erityisen hyvin kalaruokien, äyriäisten ja seurustelujuustojen kanssa. Myös kevyet salaattikombinaatiot ja vaaleat liharuoat saavat tästä viinistä uutta ulottuvuutta. Tarjoa viini viilennettynä, noin 10-12 asteessa, jotta sen maut ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Gaia White Blend 2021 on täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia makuelämyksistä ja löytää uusia viinien maailmoja. Tämä valkoviini tarjoaa harmonisen yhdistelmän raikkautta, hedelmäisyyttä ja tasapainoa, joka varmasti tyydyttää vaativimmankin viinin ystävän makuaistit. Oli kyseessä sitten rento illanvietto ystävien kanssa tai juhlavampi tilaisuus, Gaia White Blend 2021 luo täydellisen tunnelman ja viimeisen silauksen minkä tahansa aterian.

Täältä voit helposti tilata Gaia White Blend 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.