Siirry pääsisältöön
Lupi Reali  2020
Täältä voit helposti tilata Lupi Reali 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Lupi Reali 2020

Italia Montepulciano d'AbruzzoAbruzzerna Montepulciano Pullo 750 ml 12.5% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Humalahakuisuus
50%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Montepulciano

Om Lupi Reali 2020

Lupi Reali 2020 on hieno punaviini, jolla on vahva ja rikas tausta. Viini on peräisin Italiasta, genovialaisesta Veneton alueelta. Alueen ainutlaatuinen ilmasto ja maaperä luovat täydelliset olosuhteet viiniviljelylle, ja tämä viini kunnioittaa tätä perinnettä.

Lupi Reali 2020 on valmistettu Corvina, Rondinella ja Molinara -rypäleistä, jotka on huolellisesti valittu parhaista viinitarhoilta. Viinin maukkaassa ja rapeassa maussa on runsaasti tummia marjoja, kuten kirsikoita ja luumuja. Sen tasapainoinen ja pehmeä rakenne antaa viinille miellyttävän pitkän jälkimaun.

Viinin tuoksu on lumoava ja houkutteleva. Siinä on vivahteita punaisista hedelmistä, kukista ja mausteista, jotka täydentävät sen syvää ja moniulotteista makua. Lupi Reali 2020 tarjoaa unohtumattoman aistinautinnon jokaiselle viinin ystävälle.

Tämä hienostunut punaviini sopii täydellisesti erilaisten ruokien kanssa. Se on erityisen herkullinen liharuokien, kuten pihvien ja paistien, kanssa. Myös kovat juustot ja suklaapohjaiset jälkiruoat ovat erinomaisia valintoja tämän viinin kanssa nautittavaksi.

Lupi Reali 2020 on suositeltavaa tarjoilla hieman viilennettynä, noin 16-18 asteessa, jotta sen aromit ja maut pääsevät täyteen potentiaaliinsa. Voit nauttia tästä viinistä heti tai antaa sen kehittyä vielä muutaman vuoden ajan, sillä se paranee vielä lisää kellarissa.

Lupi Reali 2020 on erinomainen valinta niille, jotka haluavat kokea aidon italialaisen viinin maun ja nauttia hienostuneesta ja nautinnollisesta viinikokemuksesta. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät siitä erottuvan ja arvostetun valinnan niin juhlaillallisille kuin rentoihin illanistujaisiinkin.

Täältä voit helposti tilata Lupi Reali 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.