Siirry pääsisältöön
Juno Shiraz 2020
Täältä voit helposti tilata Juno Shiraz 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Juno Shiraz 2020

Etelä-Afrikka Western Cape Shiraz Pahvipakkaus 1000 ml 14% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Humalahakuisuus
42%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pahvipakkaus
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Shiraz

Om Juno Shiraz 2020

Juno Shiraz 2020 on intensiivinen ja täyteläinen punaviini, johon yhdistyy taidokkaasti klassinen Shiraz-rypälelajike ja moderni tuotantomenetelmä. Tämä viini tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen jokaiselle viinin ystävälle.

Juno Shiraz 2020 on peräisin Aurinkorannikon parhailta viinitarhoilta, missä auringon lämpö ja viljelytekniikka antavat rypäleille täydellisen kypsyysasteen ja tyylikkään maun. Tämä viini kätkee sisäänsä alueen ainutlaatuisen maaperän ja ilmaston ominaisuudet, jotka tarjoavat sille hienostuneen luonteen ja runsaan aromiprofiilin.

Juno Shiraz 2020:n maussa korostuvat kypsien mustaherukoiden, kirsikoiden ja mausteiden nuotit. Tämä sekoittuu tyylikkäästi pehmeään vaniljaan ja huumaavaan tumman suklaan aromiin, luoden upean tasapainon makeuden ja hapokkuuden välille. Viinin suutuntuma on samettinen ja pitkäkestoinen, mikä jättää jännittävän jälkivaikutelman.

Viinin hienostunut ja moniulotteinen tuoksu koostuu tummista marjoista, mustasta pippurista ja havuisista vivahteista. Lisäksi siinä voi aistia hienoisia tupakan nuotteja, jotka tuovat siihen oman särmikkyytensä.

Juno Shiraz 2020 on täydellinen kumppani monenlaisille ruokalajeille. Se täydentää erinomaisesti liharuokia, kuten pihvejä, grillattua lammasta tai mausteisia pataruokia. Viinin runsas rakenne ja tanniinit leikkaavat täydellisesti läpi rasvaisen lihan ja täydentävät sen makua.

Tämä upea viini tulisi tarjoilla hieman viilennettynä, noin 16-18 asteen lämpötilassa. Tämä auttaa korostamaan Juno Shiraz 2020:n monimutkaista rakennetta ja pehmentää sen tanniineja.

Juno Shiraz 2020 on loistava valinta niille, jotka arvostavat laadukkaita ja intensiivisiä punaviinejä. Sen tyylikäs maku, moniulotteinen tuoksu ja monipuolinen ruokaparitus tekevät siitä täydellisen valinnan niin illalliselle ystävien kanssa kuin juhlistamaan erityisiä hetkiä.

Täältä voit helposti tilata Juno Shiraz 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.