Siirry pääsisältöön
Petite Cuvée Madame  2022
Täältä voit helposti tilata Petite Cuvée Madame 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Petite Cuvée Madame 2022

Ranska VdP du VarProvence CinsaultGrenacheMerlot Pullo 750 ml 12.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Cinsault, Grenache, Merlot

Om Petite Cuvée Madame 2022

Pieni Cuvée Madame 2022 - alkuperä, maku, tuoksu, ruoka ja tarjoilulämpötila

Pieni Cuvée Madame 2022 on herkullinen ja hienostunut viini, joka tarjoaa täydellisen tasapainon alkuperän, maun, tuoksun ja tarjoilulämpötilan välillä. Tämä ainutlaatuinen viini on valmistettu huolellisesti valikoiduista rypäleistä, jotka antavat sille erityisen ominaisuuden ja luonteen.

Viini on peräisin ainutlaatuisesta viinitarhasta, jossa kasvatetaan korkealaatuisia rypäleitä. Tämä viinitarha sijaitsee ihanteellisella alueella, jolla on otollinen ilmasto ja maaperä, mikä tekee siitä täydellisen ympäristön viinin laadun takaamiseksi. Pieni Cuvée Madame 2022 on tulosta huolellisesta viljelystä ja perinteisestä viininvalmistustekniikasta, joka on periytynyt sukupolvelta toiselle.

Viinin maku on hienostunut ja tasapainoinen, jossa maistuvat kypsät hedelmät, pehmeät tanniinit ja miellyttävä hapokkuus. Sen silkkisen suutuntuman ansiosta viini sopii täydellisesti sekä nautiskeluun sellaisenaan että erilaisten ruokien kumppaniksi. Se on erinomainen valinta erityistilanteisiin ja se sopii erinomaisesti runsaiden liha- ja kalaruokien sekä juustojen kanssa nautittavaksi.

Tuoksultaan Pieni Cuvée Madame 2022 tarjoaa hienostuneen ja moniulotteisen kokemuksen. Siinä erottuvat runsaat punaiset marjat, mausteet ja metsän tuoksut, jotka hivelevät aisteja ja kutsuvat viinin tarkempaan tutustumiseen.

Viini suositellaan tarjoiltavaksi noin 16-18 asteen lämpötilassa, jotta sen maut ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa. Tämä lämpötila antaa viinille riittävän hengityksen ja takaa sen hienovaraisen kehittymisen lasissa.

Pieni Cuvée Madame 2022 on täydellinen valinta kaikille viinin ystäville, jotka arvostavat laadukasta ja hienostunutta juomaa. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet takaavat viinikokemuksen, joka jää unohtumattomaksi.

Täältä voit helposti tilata Petite Cuvée Madame 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.