Siirry pääsisältöön
Havana Club Añejo 7 años
Täältä voit helposti tilata Havana Club Añejo 7 años lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Havana Club Añejo 7 años

Kuuba Pullo 700 ml 40% vol
Sopii hyvin yhteen
Sokeripitoisuus 0.4g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Havana Club Añejo 7 años

Havana Club Añejo 7 años on hieno kypsytetty rommi, joka on tuotettu Kuuban aurinkoisilla plantaaseilla yli seitsemän vuoden ajan. Tämä ainutlaatuinen rommi on saanut inspiraationsa Kuuban rikkaasta rommitraditiosta ja tarjoaa tinkimätöntä laatua ja makuelämystä. Sen ainutlaatuinen alkuperä, mausteinen ja monimutkainen maku, sekä houkutteleva tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan romminken tuntijoille.

Havana Club Añejo 7 añosilla on kaunis tumman ruskea väri, joka houkuttelee heti ensisilmäyksellä. Sen täyteläinen ja pehmeä maku tarjoaa häivähdyksiä vaniljasta, pähkinöistä ja kuivatuista hedelmistä. Rommiin on myös talletettu kuubalaista tupakan aromia, joka tarjoaa miellyttävän mausteisen lisämaun. Sen houkutteleva tuoksu vie sinut suoraan Kuuban aurinkoiselle rannikolle, jossa voit aistia trooppisten hedelmien ja mausteiden aromin.

Havana Club Añejo 7 años sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai sekoitettavaksi herkullisiin cocktaileihin. Sen monipuolisen luonteen ansiosta se tarjoaa uskomattoman juomakokemuksen riippumatta siitä, onko kyseessä rento illanvietto ystävien kanssa tai juhlatilaisuus. Rommin täyteläinen maku ja tasapainoinen jälkimaku takaavat tyydyttävän nautinnon jokaisesta lasillisesta.

Havana Club Añejo 7 años on parhaimmillaan nautittuna viileänä tai huoneenlämpöisenä. Sen täyteläiset maut ja aromit pääsevät oikeuksiinsa, kun se nautitaan esimerkiksi jääpalojen kera tai sekoitettuna suosikkicocktailiin. Rommin ainutlaatuisen laadun ja maun ansiosta se sopii myös erinomaisesti yhdistettäväksi erilaisiin ruokalajeihin, kuten mausteisiin liharuokiin tai suklaapohjaisiin jälkiruokiin. Sen monipuolisuus tekee siitä vaivattoman valinnan illalliskutsuilla tai herkullisen lisän rentoon illalliseen.

Havana Club Añejo 7 años on ylpeästi esillä Kuuban perinteessä ja tarjoaa korkealaatuisen rommikokemuksen kaikille rommin ystäville. Tämä ainutlaatuinen rommi tyydyttää kaikki aistisi ja vie sinut seikkailulle trooppisten makujen maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Havana Club Añejo 7 años lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.