Siirry pääsisältöön
Rotari Rosé 2017
Täältä voit helposti tilata Rotari Rosé 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Rotari Rosé 2017

Italia Trentino-Alto AdigeTrentino ChardonnayPinot noir Pullo 750 ml 12.5% vol 2017
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.6g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2017
Rypälelajikkeet Chardonnay, Pinot noir

Om Rotari Rosé 2017

Rotari Rosé 2017 on tyylikäs ja hienostunut kuohuviini, joka tarjoaa unohtumattoman juhlakokemuksen. Tämä herkullinen vuosikerta on peräisin Pohjois-Italiasta, Trentinosta, joka tunnetaan alueelle tyypillisestä korkeasta laadusta ja viinintuotannon perinteistä.

Rotari Rosé 2017 hemmottelee makuhermojaan pirteillä ja raikkaita vivahteilla. Sen keskitäyteläinen ruusunpunainen väri hehkuu lasissa houkuttelevasti. Viinin tuoksu on hienovarainen ja intensiivinen, sekoitus hienostuneita punaisia marjoja ja raikasta sitruunamelissaa. Ensimmäinen kulauksesi paljastaa viinin herkullisen marjaisen maun, jossa maistuvat vadelmat, punaiset kirsikat ja kypsät mansikat. Viinin eloisa hapokkuus tasapainottaa täydellisesti sen kevyen makeuden, jolloin se jättää suuhun raikkaan ja pitkään jälkimaun.

Rotari Rosé 2017 sopii täydellisesti seuraksi kevyille välipaloille, kuten juustolajitelmille, kala- ja äyriäisruoille sekä salaateille. Se myös korostaa hienosti marjaisia jälkiruokia, erityisesti mansikka- tai vadelmakakkuja. Tämä kuohuviini on täydellinen valinta juhliin ja romanttisiin hetkiin.

Tarjoa Rotari Rosé 2017 viilennettynä noin 6-8 asteeseen, jotta sen raikkaus ja hedelmäiset aromit pääsevät täydellisesti esille. Sen pehmeät kuplat luovat juhlatunnelmaa ja tekevät siitä erityisen juhlavan valinnan.

Rotari Rosé 2017 on loistava valinta niille, jotka haluavat juhlistaa erityisiä hetkiä tai hemmotella itseään herkullisella kuohuviinillä. Sen valoisa luonne ja tasapainoinen maku tekevät siitä täydellisen seuralaisen kaikkiin juhlatilaisuuksiin.

Täältä voit helposti tilata Rotari Rosé 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.