Siirry pääsisältöön
Château Fouquet Saumur 2020
Täältä voit helposti tilata Château Fouquet Saumur 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Château Fouquet Saumur 2020

Ranska LoiredalenAnjou-Saumur Cabernet franc Pullo 750 ml 13% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Humalahakuisuus
75%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Cabernet franc

Om Château Fouquet Saumur 2020

Château Fouquet Saumur 2020 on laadukas ja tyylikäs viini, joka kutsuu sinut matkalle sen alkuperään, makuun ja tuoksuun. Tämä elegantti viini tulee Saumurin alueelta Ranskasta, joka tunnetaan viinintuotannon historiastaan ja perinteistään. Saumurin erityinen ilmasto ja maaperä luovat ihanteelliset olosuhteet rypäleiden kasvulle, mikä näkyy myös tämän viinin laadussa.

Château Fouquet Saumur 2020:n makumaailma yllättää sinut monipuolisuudellaan. Rypäleiden tarkka valinta ja käsityönä tapahtuva valmistus tuovat esiin viinin moniulotteiset maut. Tämä viini tarjoaa hienostuneita vivahteita kypsistä hedelmistä, kuten persikoista ja aprikooseista, täydentäen niitä raikkailla sitrushedelmien sävyillä. Sen pehmeä ja samettinen tanniinisuus tekee Château Fouquet Saumur 2020:sta aidosti nautittavan ja tasapainoisen.

Tämän viinin tuoksu on hienostunut ja houkutteleva. Sen kukkaiset ja hedelmäiset aromit leijailevat lasista ja houkuttelevat sinut ottamaan ensimmäisen maistiaisen. Château Fouquet Saumur 2020:n aromaattinen profiili on täyteläinen ja moniulotteinen, joten voit odottaa löytäväsi viinistä uusia kerroksia ja yllätyksiä jokaisella hengenvedolla.

Château Fouquet Saumur 2020 on täydellinen valinta erilaisten ruokien kanssa. Sen monipuolinen maku ja tyylikäs rakenne sopivat erinomaisesti vaaleiden liharuokien, kuten kana- tai kalaruokien seuraksi. Voit myös kokeilla tätä viiniä tuomaan uutta ulottuvuutta juustolautaselle tai nauttia siitä sellaisenaan seurustelujuomana.

Tämä hienostunut viini tulee parhaiten esiin, kun se tarjoillaan viilennettynä noin 10-12 asteen lämpötilassa. Tämä auttaa korostamaan viinin raikkautta ja hienostuneita makuja. Château Fouquet Saumur 2020 lupaa tuoda pienen palan Ranskan vehreistä viinitarhoista suoraan kotiisi.

Täältä voit helposti tilata Château Fouquet Saumur 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.