Siirry pääsisältöön
Gött Änna
Täältä voit helposti tilata Gött Änna lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Gött Änna

Ruotsi Västra Götalands länMölndals kommun Purkki 330 ml 5.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Gött Änna

Gött Änna on laadukas juusto, joka tulee valloittavasta maasta ja tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Tämä ainutlaatuinen juusto on peräisin kauniista Gottlandin saaresta, joka sijaitsee Itämerellä Ruotsin rannikolla. Saaren ainutlaatuinen ilmasto ja maaperä antavat juustolle erityisen rikkaan ja täyteläisen maun.

Juuston maku ja tuoksu ovat hienostuneita ja moniulotteisia. Sen pehmeä ja kermainen rakenne sulaa suussa ja jättää jälkeensä hienovaraisen pähkinäisen ja hieman mausteisen jälkimaun. Gött Ännan herkullinen tuoksu leviää huoneeseen heti kun paketti avataan, houkutellen sinua maistamaan tätä herkkua.

Tämä juusto sopii täydellisesti erilaisiin ruokailutilanteisiin ja on monipuolinen ainesosa keittiössäsi. Voit nauttia sitä välipalana sellaisenaan tai käyttää sitä salaatissa, leivän päällä tai piirakan täytteenä. Sen täyteläinen maku sopii erityisen hyvin myös juustolautaselle, jossa voit tarjota sitä erilaisten hedelmien ja pähkinöiden kanssa.

Gött Änna on parhaimmillaan, kun se tarjoillaan hieman huoneenlämpöisenä. Juuston pehmeä rakenne ja rikas maku pääsevät täysiin oikeuksiinsa, kun se on ollut hetken lämpimässä. Voit nauttia sitä ystävien kanssa illanistujaisissa tai tarjota sitä juhlapöydässä herkullisen viinin kanssa.

Olipa tilaisuus mikä tahansa, Gött Änna on varma valinta herkullisen ja laadukkaan juuston ystäville. Sen houkutteleva maku, huumaava tuoksu ja monipuoliset käyttömahdollisuudet tekevät siitä erottuvan valinnan juustohyllyllä.

Täältä voit helposti tilata Gött Änna lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.