Siirry pääsisältöön
Noble Vines 667 Pinot Noir 2021
Täältä voit helposti tilata Noble Vines 667 Pinot Noir 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Noble Vines 667 Pinot Noir 2021

YHDYSVALLAT KalifornienCentral Coast Pinot noir Pullo 750 ml 14.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Humalahakuisuus
42%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.3g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Pinot noir

Om Noble Vines 667 Pinot Noir 2021

Noble Vines 667 Pinot Noir 2021 on viini, joka kutsuu sinut seikkailuun herkullisten makujen maailmaan. Sen alkuperä ja hienostunut maku tekevät siitä täydellisen valinnan kaikille punaviinin ystäville. Tämä Pinot Noir on peräisin Noble Vinesin viinitarhoilta, jotka sijaitsevat Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. Alueen ainutlaatuinen ilmasto ja maaperä luovat täydelliset olosuhteet tämän viinin kasvattamiseen ja kypsymiseen.

Noble Vines 667 Pinot Noir 2021 on merkityksellinen viini sen rikkaasta ja monimutkaisesta makuprofiilista. Se tarjoaa herkullisia aromeja punaisista marjoista, kuten kirsikoista ja vadelmista. Viini on samettinen ja hyvin tasapainoinen, ja sen maussa voi aistia myös hentoja mausteisia vivahteita. Tämä Pinot Noir on luonteeltaan pehmeä ja elegantti, ja sen tanniinit ovat pehmeät ja hyvin integroituneet kokonaisuuteen.

Noble Vines 667 Pinot Noir 2021 sopii erinomaisesti monenlaisten ruokien kanssa. Se täydentää täydellisesti vaaleaa lihaa, kuten kanan rintafileetä tai porsaan sisäfileetä, antaen ruoalle lisää syvyyttä ja makua. Viini on myös erinomainen valinta juustolaudan seuraksi, erityisesti pehmeiden ja voimakkaiden juustojen kanssa. Sen eleganssi ja monipuolisuus tekevät siitä myös ihanteellisen seuralaisen illalliselle ystävien kanssa tai romanttiselle illalle.

Noble Vines 667 Pinot Noir 2021 tulisi tarjoilla hieman viilennettynä, noin 14-16 asteen lämpötilassa. Tämä auttaa viinin makuja ja aromeja tulemaan parhaiten esiin. Voit nauttia tästä viinistä heti tai säästää sen tuleviin erityisiin tilaisuuksiin.

Noble Vines 667 Pinot Noir 2021 on todellinen herkku kaikille viininharrastajille. Sen ainutlaatuinen alkuperä ja hienostunut maku tekevät siitä täydellisen valinnan niin arkeen kuin juhlaankin. Tutustu tähän loistavaan viiniin ja anna sen viedä sinut makumatkalle, jota et tule pettymään!

Täältä voit helposti tilata Noble Vines 667 Pinot Noir 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.