Siirry pääsisältöön
1664
Täältä voit helposti tilata 1664 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

1664

Kansainvälinen tavaramerkki Pullo 330 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
25%
Beska
33%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om 1664

1664 on olutmerkki, joka on valmistettu Ranskassa. Sen alkuperä juontaa juurensa vuoteen 1664, kun valmistus aloitettiin Strasbourgin alueella. Tämä perinteikäs olut tarjoaa juojilleen ainutlaatuisen makuelämyksen.

1664:n maku on hienostunut ja tasapainoinen. Se yhdistelee taitavasti maltin ja humalan aromit, luoden maistuvan ja helposti juotavan oluen. Sen raikas ja lempeä maku täydentyy pehmeällä jälkimaulla, joka jättää kevyen sitruksisen säväyksen suulle.

Tuoksultaan 1664 on miellyttävä ja houkutteleva. Siinä voi aistia maltin makeuden, pientä hedelmäisyyttä sekä raikasta humalaa. Tämä hienovarainen tuoksu tekee 1664:sta houkuttelevan valinnan niin olutharrastajille kuin satunnaisillekin oluen ystäville.

1664 sopii erinomaisesti erilaisten ruokien seuraksi. Sen kevyt ja raikas maku sopii hyvin kala- ja äyriäisruokien, salaattien ja vaalean lihan kumppaniksi. Se myös täydentää aasialaista keittiötä, erityisesti sushi- ja thairuokia. Juoman kevyt humalaisuus sopii hyvin yhteen mausteisten ja voimakkaampien ruokien kanssa, tuoden mukanaan tasapainoa ja raikkautta.

1664 tulisi nauttia viileänä, 4-6 asteen lämpötilassa. Tämä varmistaa, että oluen maku ja aromit pääsevät kunnolla esiin. Voit nauttia sitä lasista tai pullosta, pyyhkäisten pois päivän kiireet ja antaen itsesi upota tähän herkulliseen oluttuokioon.

1664 on olut, joka tarjoaa klassista ranskalaista laatua ja makuelämyksen, joka ei jätä kylmäksi. Sen hienostunut maku, miellyttävä tuoksu ja monikäyttöisyys tekevät siitä erinomaisen valinnan niin juhliin kuin rentouttaviin hetkiin ystävien kanssa. Nauti 1664:sta ja koe, mitä ranskalainen olutperinne voi tarjota.

Täältä voit helposti tilata 1664 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.