Siirry pääsisältöön
Evan Williams Bottled-in-Bond
Täältä voit helposti tilata Evan Williams Bottled-in-Bond lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Evan Williams Bottled-in-Bond

YHDYSVALLAT Pullo 200 ml 50% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Pakkaus Pullo

Om Evan Williams Bottled-in-Bond

Evan Williams Bottled-in-Bond on kunnianosoitus perinteikkäälle bourbonille ja kypsyydelle. Tämä juoma valmistetaan Evan Williamsin perinteisiä menetelmiä kunnioittaen, ja se tarjoaa huippulaatuisen ja rikkaan makuelämyksen.

Alkuperäisyyttä edustava Evan Williams Bottled-in-Bond on valmistettu Yhdysvalloissa, ja se noudattaa tarkasti Yhdysvaltojen hallituksen asettamia säädöksiä. Jokainen pullo pullotetaan 50% alkoholipitoisuudella ja se on kypsytetty tarkalleen neljän vuoden ajan. Tämä takaa tasapainoisen ja harmonisen maun, joka ilahduttaa bourbonin ystäviä.

Evan Williams Bottled-in-Bondin maku on syvä ja monimuotoinen. Sen makea vaniljan ja karamellin sävytetty aloitus avaa tien mausteisille pippurin ja tammen vivahteille. Tämä tasapainoinen yhdistelmä tarjoaa nautinnollisen kokemuksen, joka jättää pitkään kestävän jälkimaun.

Tuoksultaan Evan Williams Bottled-in-Bond on lämmin ja houkutteleva. Siinä erottuvat aromaattiset vanilja- ja karamellinuotit, sekä pehmeät mausteet ja tammisuus. Näiden tuoksujen yhdistelmä houkuttelee aistit ja valmistaa juoman ensiluokkaiseen makuelämykseen.

Evan Williams Bottled-in-Bond on täydellinen valinta nautittavaksi sellaisenaan tai se sopii mainiosti myös cocktailien pohjaksi. Sen monipuolisuus tekee siitä ihanteellisen kumppanin niin illallisen jälkeiselle rentoutumiselle kuin juhlaviin tilanteisiin. Tämä bourbon tarjoaa erinomaisen tasapainon mausteisuuden, makeuden ja tammen välillä.

Suosittelemme nauttimaan Evan Williams Bottled-in-Bondia huoneenlämpöisenä tai miedosti jäähdytettynä, jotta voit täysin nauttia juoman moniulotteisista mauista. Se on valmistettu laadukkaista raaka-aineista ja sitä on kypsytetty huolellisesti, joten sen parhaat ominaisuudet tulevat esiin optimaalisessa lämpötilassa.

Evan Williams Bottled-in-Bond on erottuva bourbon, joka tarjoaa korkealaatuisen ja nautinnollisen makuelämyksen. Sen perinteikkäät valmistusmenetelmät ja tasapainoinen maku takaavat, että tämä bourbon on täydellinen valinta sekä harrastajille että bourbonin ystäville, jotka arvostavat hienostuneisuutta ja laadukkaita juomia.

Täältä voit helposti tilata Evan Williams Bottled-in-Bond lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.