Siirry pääsisältöön
André Clouet Brut Rosé
Täältä voit helposti tilata André Clouet Brut Rosé lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

André Clouet Brut Rosé

Ranska Champagne Pinot noir Pullo 750 ml 12% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.5g / 100ml
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Pinot noir

Om André Clouet Brut Rosé

André Clouet Brut Rosé on erinomainen valinta kaikille samppanjasta nauttiville. Tämä ranskalainen kuohuviini hurmaa herkullisuudellaan ja monipuolisella makumaailmallaan. André Clouet Brut Rosé valmistetaan Pinot Noir -rypäleestä, mikä antaa sille ainutlaatuisen ja hienostuneen luonteen.

André Clouet Brut Rosé tarjoaa houkuttelevan tuoksun, jossa yhdistyvät punaiset marjat, kirsikka ja raikas sitrus. Sen elegantti väri ja hienovarainen kupliva koostumus takaavat visuaalisen nautinnon jokaiselle samppanjaa arvostavalle.

Maku on täyteläinen ja tasapainoinen. André Clouet Brut Roséssa on runsas hedelmäisyys ja hienovarainen mineraalinen sävy. Siinä voi maistaa herkullisia metsämansikoita, kirsikoita ja punaisia hedelmiä. Samppanjan miellyttävä hapokkuus antaa sille pirteän ja raikkaan luonteen, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon niin aperitiiviksi kuin aterian seuraksi.

Andre Clouet Brut Rosé on ihanteellinen kumppani monenlaiselle ruoalle. Se sopii erityisen hyvin kala- ja äyriäisruokien, kuten lohen tai hummerin, kanssa. Se myös täydentää hienosti vaalean lihan, kuten kanan tai possun, makua. Voit nauttia tästä samppanjasta myös sellaisenaan, juhlistaen elämän pieniä ja suuria hetkiä.

Suosittelemme tarjoamaan André Clouet Brut Rosén viilennettynä noin 8-10 asteessa. Tämä lämpötila korostaa samppanjan hedelmäistä ja raikasta makua parhaiten.

André Clouet Brut Rosé on luotu herkuttelijoille, jotka arvostavat laadukasta samppanjaa. Kuohuviinin täyteläinen maku, elegantti ulkonäkö ja monikäyttöisyys tekevät siitä kiistattoman valinnan tärkeisiin juhliin tai rentoihin illanistujaisiin. Nauti André Clouet Brut Rosésta ja anna sen hemmotella aistejasi samppanjan ylellisyydellä.

Täältä voit helposti tilata André Clouet Brut Rosé lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.