Siirry pääsisältöön
Leth Riesling Selection 2022
Täältä voit helposti tilata Leth Riesling Selection 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Leth Riesling Selection 2022

Itävalta Niederösterreich Riesling Pullo 750 ml 12.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.3g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Riesling

Om Leth Riesling Selection 2022

Leth Riesling Selection 2022 on ainutlaatuinen valinta kaikille viinin ystäville. Tämä korkealuokkainen valkoviini, joka on valmistettu Riesling-rypäleistä, tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen niille, jotka arvostavat hienostunutta makua ja upeaa tuoksua.

Tämän viinin alkuperä on todella erityinen, sillä se tulee Härkomst-nimiseltä viinitilalta. Härkomst sijaitsee upeassa maaseutumaisemassa, jossa rypäleet saavat nauttia ihanteellisista kasvuolosuhteista. Tämä heijastuu suoraan viinin laatuun ja tuottaa ainutlaatuisen hienostuneen karakterin.

Leth Riesling Selectionin makumaailma on monipuolinen ja miellyttävä. Sen raikas hapokkuus yhdistyy täyteläiseen hedelmäisyyteen, joka tarjoaa tasapainoisen ja nautinnollisen juomakokemuksen. Sen pitkä jälkimaku jättää suuhun jäljettömästi suussasulavan jälkimaun, joka vie sinut hetkeksi pois arjen kiireistä.

Viinin tuoksu on herkullisen kutsuva ja kiehtova. Siinä voi aistia kypsien sitrushedelmien, persikan ja hunajan vivahteita, jotka luovat houkuttelevan aromikokonaisuuden. Tämä tuoksumaailma houkuttelee sinut antamaan viinin maistamisen mahdollisuuden.

Leth Riesling Selection 2022 sopii täydellisesti monenlaisten ruokien seuraksi. Sen raikas hapokkuus ja monikerroksinen makumaailma tekevät siitä täydellisen kumppanin kevyeille äyriäisille, kala- ja äyriäisruoille tai jopa mausteisille aasialaisille ruoille. Sen kanssa tarjoillaan parhaiten viileänä, noin 8-10 asteen lämpötilassa, jotta viinin mausteiset maut tulevat parhaiten esiin.

Leth Riesling Selection 2022 on viini, joka yllättää ja vie sinut matkalle makujen maailmaan. Sen ainutlaatuinen alkuperä ja hienostunut maku tekevät siitä loistavan valinnan kaikkiin erityisiin hetkiin ja juhliin. Nauti tästä herkullisesta viinistä hyvän ruoan ja seurustelun parissa!

Täältä voit helposti tilata Leth Riesling Selection 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.