Siirry pääsisältöön
SAAM Chenin Blanc Cinsault Rosé 2022
Täältä voit helposti tilata SAAM Chenin Blanc Cinsault Rosé 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

SAAM Chenin Blanc Cinsault Rosé 2022

Etelä-Afrikka Western CapeCoastal Region Chenin blancCinsault Pullo 750 ml 13.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Chenin blanc, Cinsault

Om SAAM Chenin Blanc Cinsault Rosé 2022

SAAM Chenin Blanc Cinsault Rosé 2022 on raikas ja houkutteleva vaaleanpunainen viini, joka tulee herkulliselta ja laadukkaalta valmistajalta. Tämä viini on huolellisesti valmistettu Etelä-Afrikan viiniviljelmiltä ja tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen.

Tämän viinin kaksi pääryhmää, Chenin Blanc ja Cinsault, tuovat sen makuun ja aromiin mielenkiintoisen monimuotoisuuden. Chenin Blanc tarjoaa raikkaita sitruksesta ja hedelmistä sävyjä, kun taas Cinsault tuo mukaan kevyttä mausteisuutta ja punaisten marjojen makeutta. Näiden kahden rypälelajikkeen sekoitus luo tasapainoisen ja hienostuneen maun, joka sopii täydellisesti aterioiden seuraksi.

Ensimmäinen asia, joka tulee mieleen, kun haistaa tämän viinin, on sen houkutteleva tuoksu. Sen aromi on täynnä kukkaisia ​​ja hedelmäisiä vivahteita, kuten kypsät punaiset marjat ja sitrushedelmät. Tuoksun intensiteetti antaa vihjeen tämän viinin täydellisestä tasapainosta ja herkullisesta mausta.

SAAM Chenin Blanc Cinsault Rosé 2022 sopii erinomaisesti monenlaisille ruoille. Se on upea kumppani salaateille, äyriäisille ja vaaleille liharuoille, kuten grillatulle kanalle tai kalalle. Sen monipuolinen luonne tekee siitä myös täydellisen seuralaisen tapas-tarjottimelle tai juustolautaselle. Valitse tämä herkullinen roséviini seuraavan illallisen tai juhlatilaisuuden tarjoiluun.

Paras tapa nauttia tästä viinistä on tarjoilla se hyvin jäähdytettynä, noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila korostaa viinin raikkautta ja sävyjä, mikä tekee siitä täydellisen valinnan kesäiltoihin ja rentoihin tapahtumiin.

SAAM Chenin Blanc Cinsault Rosé 2022 on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät herkullista ja tyylikästä vaaleanpunaista viiniä. Sen monipuolinen maku, houkutteleva tuoksu ja huolella valitut rypälelajikkeet tekevät siitä täydellisen kumppanin monille aterioille ja juhlatilaisuuksille. Nauti tästä sulavasta viinistä yhdessä ystäviesi kanssa ja kokeile sitä erilaisilla ruokapareilla saadaksesi täyden makuelämyksen.

Täältä voit helposti tilata SAAM Chenin Blanc Cinsault Rosé 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.