Siirry pääsisältöön
Terroir de Lagrave Gaillac 2020
Täältä voit helposti tilata Terroir de Lagrave Gaillac 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Terroir de Lagrave Gaillac 2020

Ranska GaillacFrankrike sydväst BraucolDurasSyrah Pullo 750 ml 13% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
50%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Braucol, Duras, Syrah

Om Terroir de Lagrave Gaillac 2020

Terroir de Lagrave Gaillac 2020 on ranskalainen viini, joka edustaa tarkasti sen alkuperän ainutlaatuista luonnonmaisemaa ja viininvalmistusperinteitä. Tämä vuosikerta tarjoaa erinomaisen yhdistelmän hienostunutta makua, houkuttelevaa tuoksua ja eleganttia tyyliä, joka kiehtoo kaikkia viinin ystäviä.

Sen alkuperäinen maku kuvastaa alueen terroirin ainutlaatuisuutta ja monimuotoisuutta. Terroir de Lagrave Gaillac 2020:ssä voi aistia raikkaita hedelmäisiä sävyjä, kuten kypsää persikkaa, mehukasta omenaa ja herkullista sitrushedelmien vivahdetta. Viinistä löytyy myös hienostunut mausteisuus ja kevyt tammen sävy, joka tuo mukanaan ripauksen vaniljaa ja paahtoleivän aromeja. Tämä tasapainoinen maku jättää suuhun pitkäkestoisen ja miellyttävän jälkimaun.

Doft Terroir de Lagrave Gaillac 2020:ssä on houkutteleva ja moniulotteinen. Siitä voi aistia herkullisia kukkaisia sävyjä, kuten valkoista ruusua, jasmiinia ja kevään elinvoimaisia tuoksuja. Lisäksi tuoksussa voi havaita runsasta hedelmäisyyttä, kuten kypsää aprikoosia ja raikasta sitruunaa, mikä antaa viinille raikkaan ja houkuttelevan ilmeen.

Tämä hienostunut viini sopii erinomaisesti monenlaisten ruokien kumppaniksi. Terroir de Lagrave Gaillacin pehmeät tanniinit ja harmoninen hapokkuus pystyvät täydentämään sekä kevyitä että mausteisia ruokia. Se sopii erityisen hyvin kalan, äyriäisten ja vaalean lihan seuraksi. Juomisen lämpötila on suositeltavaa pitää 10-12 asteessa.

Kokonaisuutena Terroir de Lagrave Gaillac 2020 on elegantti ja harkittu viini, joka korostaa sen sijaintimaan ainutlaatuisuutta ja viininvalmistuksen perinteitä. Sen moniulotteinen maku, houkutteleva tuoksu ja sopivuus monenlaisten ruokien kanssa tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat kokea aidon ja herkullisen ranskalaisen viinikokemuksen.

Täältä voit helposti tilata Terroir de Lagrave Gaillac 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.